Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Huwelijk & Romantiek

Huwelijk & Romantiek

Gaat u op huwelijksreis of zoekt u een bijzondere romantische reis? Dan bent u bij Milorho Travel aan het juiste adres. Afrika en Sri Lanka & Malediven lenen zich uitstekend voor het maken van een reis met een romantisch tintje. Verblijf bijvoorbeeld in Tanzania in een luxe safaritent met een adembenemend uitzicht op de Kilimanjaro, waarna u de reis afsluit aan een hagelwit zandstrand op Zanzibar. Of gaat de voorkeur toch uit naar het altijd groene Sri Lanka met aansluitend een romantisch verblijf op de idyllische eilanden van de Malediven?

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat er aan een huwelijksreis andere eisen worden gesteld. Zo kiezen we graag voor intieme accommodaties en passen we het reistempo aan zodat u optimaal samen van uw reis kunt genieten.

Trouwt u liever op uw vakantiebestemming? Ook hier kunnen we u bij helpen. Wij kennen een aantal bijzondere plekken waar u in een bijzonder setting het jawoord aan elkaar kunt geven.

Op deze pagina treft u een selectie aan van reizen met een romantisch tintje. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij informeren u graag!

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Huwelijk & Romantiek