Beleef de reis van uw dromen

Kenia

Home » Bestemming » Kenia » Safari onder Canvas Kenia

Safari onder Canvas Kenia

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Verblijf in sfeervolle tented camps
 • Rustig reistempo
 • Big Five spotten in Masai Mara Game Reserve
 • Flamingo's in Lake Nakuru
 • Safari in Amboseli National Park met uitzicht op Kilimanjaro
 • Bezoek Mzuma Springs
 • Safari in Tsavo National Park
Nu vanaf  € 2540,- p.p.

Droomt u er van om in een tent te slapen midden in de Afrikaanse bush? Deze reis door Kenia biedt u de mogelijkheid om de bekendste parken te bezoeken en elke nacht in een luxe tent met privé faciliteiten te slapen. U slaapt in op de geluiden van de natuur en bij het ontwaken treft u mogelijk klein wild aan bij uw tent zoals antilopen. Slapen onder canvas maakt uw safari ervaring in Kenia zoveel meer intens!

Reisprogramma

  • DAG 1

   Nairobi

   Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Indien u in de ochtend aankomt heeft u de gelegenheid om een excursie te maken.
   Voor de meeste toeristen is Nairobi het opstappunt voor een safari. Niettemin zijn enkele plaatsen de moeite van een bezoek waard: het National Museum, het cultureel centrum “Bomas of Kenya” en even buiten de stad het Karen Blixen Museum en Nairobi National Park, waar nijlpaarden, giraffen, leeuwen, cheeta’s en neushoorns te zien zijn.

   Overnachting in Fairview Hotel (Ontbijt)
  • DAG 2

   Masai Mara Game Reserve

   U maakt kennis met uw chauffeur/gids en verlaat Nairobi, om via de Great Rift Valley en Mount Longonot naar de vlaktes van de Masai Mara te rijden. U gebruikt de late lunch in het kamp, waarna u uw eerste game drive maakt.

   Overnachting in Ilkeliani Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Masai Mara Game Reserve

   Zowel in de ochtend als late middag maakt u een game drive. U gaat op zoek naar het vele wild op de vlaktes van de Masai Mara.

   Overnachting in Ilkeliani Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Lake Nakuru National Park

   Na een laatste game drive en het ontbijt verlaat u de Mara en vervolgt uw weg naar Lake Nakuru National Park. Na de lunch maakt u een game drive door het park.Aangekomen in het kamp, gebruikt u de lunch, waarna u de eerste game drive maakt.

   Overnachting in Flamingo Hill Camp (Volpension)
  • DAG 5

   Amboseli National Park

   Na een vroeg ontbijt begint uw lange rit naar Amboseli National Park. Er wordt onderweg in Nairobi gelucht in het Carnivore Restaurant, waarna u uw weg vervolg.

   Overnachting in Satao Elerai (Volpension)
  • DAG 6

   Amboseli National Park

   U verblijft nog een volle dag in Amboseli. U maakt een vroege ochtend en een late middag game drive door dit schitterende park, dat de indrukwekkende Kilimanjaro als achtergrond heeft.

   Overnachting in Satao Elerai (Volpension)
  • DAG 7

   Tsavo West

   Na het ontbijt vervolgt u de reis naar Tsavo West National Park. U gebruikt de lunch in uw lodge, waarna u even kunt relaxen tot uw namiddag game drive. U zult merken dat het gebied, in tegenstelling tot de vorige parken, vrij dicht begroeid is.

   Overnachting in Severin Safari Camp (Volpension)
  • DAG 8

   Tsavo Oost

   Na het ontbijt vervolgt u uw weg en brengt u een bezoek aan Mzima Springs. Aangekomen in Satao Camp gebruikt u hier de lunch, waarna er even tijd is om te rusten. In de namiddag maakt u een game drive. U zult merken dat het hier een stuk moeilijker is om wild te spotten.

   In dit gebied komen veel dieren voor die de droogte goed kunnen verdragen, zoals de Somali-struisvogel, de generoek en de spiesbok.

   Overnachting in Satao Camp (Volpension)
  • DAG 9

   Tsavo Oost

   U verblijft nog een volle dag in Tsavo Oost. U maakt een vroege ochtend en een late middag game drive. Optioneel kunt u een wandelsafari maken.

   Overnachting in Satao Camp (Volpension)
  • DAG 10

   Mombasa

   Een laatste game drive en een heerlijk ontbijt vormen het slotakkoord van deze prachtige rondreis. U wordt naar het strandhotel van uw keuze gebracht, of naar de luchthaven voor uw vlucht naar huis.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Fairview Hotel

Fairview Hotel Aanzicht

Ilkeliani Camp

Ilkeliani Camp Tent

Flamingo Hill Camp

Satao Elerai

Satao Elerai Uitzicht Tent

Severin Safari Camp

Severin Safari Camp Tent

Satao Camp

Satao Camp Waterhole

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Masai Mara Game Reserve

Lake Nakuru National Park

Amboseli National Park

Amboseli National Park Olifanten

Tsavo National Park