Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Strand

Strand

De voetjes in het witte zand en met een koel drankje in de hand uitkijken op een azuurblauwe zee. Wat wil een mens nog meer? Na een enerverende rondreis of safari kunt u nog heerlijk een paar dagen nagenieten op een van de heerlijke strandbestemmingen in Afrika of Sri Lanka & Malediven. Of u nu met z’n tweeën, met het gezin of met een groepje gaat, wij zoeken voor u de perfecte strandlocatie uit met faciliteiten die aansluiten bij uw wensen.

U hoeft zich uiteraard niet te vervelen gedurende uw strandverblijf. Zo kan er op veel van de strandlocaties gesnorkeld of gedoken worden, waarbij u het adembenemende zeeleven van dichtbij kunt bewonderen. Ook kunt u met een boottrip walvissen en dolfijnen spotten. Eveneens bestaat er altijd de mogelijkheid om culturele uitstappen te maken of een natuurgebied te bezoeken.

Op deze pagina vindt u een selectie van onze reizen met strandverblijf. Het is echter slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Strand