Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Reizen met Kinderen

Reizen met Kinderen

Wat is er mooier dan het maken van een prachtige rondreis of avontuurlijke safari naar Afrika, Sri Lanka of Costa Rica met uw kinderen of zelfs de gehele familie? Ga samen op pad om kennis te maken met vreemde culturen, bijzondere activiteiten te ondernemen, maar vooral ook om samen mooie en onvergetelijke herinneringen te maken voor later.

Onze jarenlange ervaring leert dat kinderen op een ontwapenende manier open staan voor vreemde culturen en enorm genieten van al het nieuws dat aan hen voorbijkomt. Wij hebben inmiddels veel familiereizen georganiseerd en kunnen zodoende putten uit een ruime ervaring op dit gebied. Een reis met kinderen vraagt om wat extra aandacht met betrekking tot de reistijden, de te ondernemen activiteiten en keuze van de accommodaties. U kunt er op vertrouwen dat het voor iedereen een onvergetelijke ervaring wordt.

Op deze pagina vindt u een selectie van onze rondreizen en safari’s met kinderen. Het is echter slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Graag informeren wij u over de reismogelijkheden met uw gezin of familie.

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Reizen met Kinderen