Beleef de reis van uw dromen

Zuid-Afrika

Home » Bestemming » Zuid-Afrika

Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een land dat vele mensen aanspreekt. Enerzijds vanwege de variatie in landschappen, maar ook omdat het een gemakkelijk te bereizen land is. De wegen zijn uitstekend zodat een selfdrive tour door velen als dé ultieme manier van reizen wordt gezien. Maar ook voor veel specifieke doelgroepen heeft Zuid-Afrika een uitgelezen aanbod: wijnliefhebbers, golfers, botanisten, wandelaars en bergklimmers, vogelaars en niet te vergeten de safari liefhebber. Voor velen zal Zuid-Afrika de eerste kennismaking met het Afrikaanse continent betekenen.

Het land zal een diepe indruk bij u achterlaten, met zijn prachtige bergketens, ruige rotsformaties, lieflijke wijnvalleien met Kaapse huisjes, eindeloze wildparken en de vele andere natuurgebieden. Het landschap wisselt naarmate u uw reis vervolgt en de rust en de ruimte zullen onuitwisbaar in uw herinnering blijven.

Bekijk hieronder een van onze voorbeeldreizen of vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Zuid-Afrika