Beleef de reis van uw dromen

Kenia

Home » Bestemming » Kenia » De Parels van Kenia

De Parels van Kenia

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Tijdwinst door binnenlandse vluchten
 • Verblijf in prachtige tented camps
 • Buiten de gebaande paden
 • Safari activiteiten in Amboseli National Park
 • Uitzicht op Mt. Kilimanjaro
 • Safari activiteiten in Shaba National Reserve
 • Safari activiteiten in Masai Mara Game Reserve
Nu vanaf  € 4630,- p.p.

Deze fly-in rondreis door Kenia brengt u middels comfortabele vluchten naar drie bijzonder mooie natuurgebieden: Amboseli, Shaba en Masai Mara. De drie parken hebben elk hun eigen landschap, dieren en uitzichten, zodat u iedere safari steeds weer opnieuw verrast zult worden. Geniet van de majestueuze Kilimanjaro die uitrijst boven de vlaktes van Amboseli, ervaar het dorre landschap van Shaba en maak game drives over de eindeloze vlaktes van de Masai Mara. U verblijft in sfeervolle, goed uitgeruste tentenkampen, allen op hun eigen manier bijzonder.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Nairobi

   Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Indien u in de ochtend aankomt heeft u de gelegenheid om een excursie te maken.
   Voor de meeste toeristen is Nairobi het opstappunt voor een safari. Niettemin zijn enkele plaatsen de moeite van een bezoek waard: het National Museum, het cultureel centrum “Bomas of Kenya” en even buiten de stad het Karen Blixen Museum en Nairobi National Park, waar nijlpaarden, giraffen, leeuwen, cheeta’s en neushoorns te zien zijn.

   Overnachting in House of Waine (Ontbijt)
  • DAG 2

   Amboseli National Park

   In de ochtend vliegt u vanaf Wilson Airport naar Amboseli, van waaruit u naar uw luxe tentenkamp wordt gebracht. Tijdens uw verblijf maakt u diverse game drives en naar wens een bush wandeling. Tevens behoort een bezoek aan een lokaal Masai dorp tot de mogelijkheden.

   Overnachting in Tortilis Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Amboseli National Park

   Ook vandaag gaat u weer het prachtige Amboseli verkennen. In het park leven olifanten kuddes die meer dan 25 jaar werden gevolgd en bestudeerd door de bekender onderzoekster Cynthia Moss. De gidsen van Tortillis kennen de olifantenfamilies als geen ander en delen hun kennis graag met u.

   Overnachting in Tortilis Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Laikipia

   U vliegt via Nairobi door naar Laikipia. Na de lunch en een korte siësta gaat u op verkenning in dit prachtige park. Maar tijdens uw verblijf in het kamp maakt u ook kans om volop dieren bij de waterpoel aan te treffen.

   Overnachting in Loisaba Tented Camp (Volpension)
  • DAG 5

   Laikipia

   U heeft een volle dag om in het prachtige Laikipia door te brengen. Naast een game drive heeft u optioneel de mogelijkheid om deel te nemen aan een van de andere interessante activiteiten, zoals een tocht per kameel, mountainbiken of een cultureel bezoek aan een lokaal dorp.

   Overnachting in Loisaba Tented Camp (Volpension)
  • DAG 6

   Masai Mara Game Reserve

   In de ochtend vliegt u verder naar Masai Mara Game Reserve. U gebruikt een voortreffelijke lunch, waarna u op pad gaat in het beroemdste wildreservaat van Kenia.

   Overnachting in Sand River Masai Mara (Volpension)
  • DAG 7

   Masai Mara Game Reserve

   U gaat al vroeg op pad wanneer het wild nog actief is, waarna u de lunch in het kamp gebruikt. De namiddag game drive gaat over in een avondgame drive buiten de grenzen van het park. Mogelijk hoort u het gebrul van de leeuwen terwijl u bij het kampvuur een goed glas drinkt met uw reisgenoten.

   Overnachting in Sand River Masai Mara (Volpension)
  • DAG 8

   Nairobi

   Uw safari avontuur komt helaas tot een einde. U vliegt terug naar Wilson Airport, van waaruit u naar de internationale luchthaven wordt gebracht voor uw terugvlucht of een aansluitend strandverblijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

House of Waine

House of Waine Tuin

Tortilis Camp

Tortilis Camp Amboseli Interieur Tent

Loisaba Tented Camp

Loisaba Tented Camp Tent

Sand River Masai Mara

Sand River Masai Mara Tent

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Amboseli National Park

Amboseli National Park Olifanten

Laikipia

Masai Mara Game Reserve