Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Meerlanden Reizen

Meerlanden Reizen

Wanneer u lang op vakantie gaat is het wellicht interessant om twee of meerdere landen in één reis met elkaar te combineren. Zo kunt u uw verblijf in Zuid-Afrika combineren met een bezoek aan het kleine maar bijzondere Swaziland, of uw rondreis door Sri Lanka afsluiten met een idyllisch verblijf aan de Malediven.

Een dergelijke reis vraagt om een goede aanpak. Welke route kan ik het beste nemen en met welk vervoer zullen we reizen? Hoe zijn de afstanden en biedt de reis voldoende variatie? Milorho Travel helpt u bij het beantwoorden van deze vragen en zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Op deze pagina vindt u een selectie van onze meerlanden reizen. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. U kunt uiteraard altijd vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden. Wij adviseren u graag of uw wens voor een meerlanden reis haalbaar is.

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Meerlanden Reizen