Beleef de reis van uw dromen

Kenia

Home » Bestemming » Kenia » Ultieme Fly-in Safari Kenia

Ultieme Fly-in Safari Kenia

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Verblijf in kleinschalige en sfeervolle accommodaties
 • Buiten de gebaande paden
 • Bush ontbijt en sundowners
 • Safari activiteiten in Meru National Park
 • Safari activiteiten in Samburu National Park
 • Safari activiteiten in Masai Mara Game Reserve
Nu vanaf  € 5595,- p.p.

Optimaal genieten van het beste wat Kenia te bieden heeft en geen tijd verliezen met lange ritten over stoffige wegen. Deze luxe fly-in safari brengt u naar enkele van de mooiste plekjes in Kenia: Meru National Park, Samburu National Park en Masai Mara Game Reserve. Tijdens deze safari zult u buiten de drukke paden van het massatoerisme blijven en geniet u van de uitstekende verzorging in de geselecteerde accommodaties.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Nairobi

   Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Indien u in de ochtend aankomt heeft u de gelegenheid om een excursie te maken.

   Voor de meeste toeristen is Nairobi het opstappunt voor een safari. Niettemin zijn enkele plaatsen de moeite van een bezoek waard: het National Museum, het cultureel centrum “Bomas of Kenya” en even buiten de stad het Karen Blixen Museum en Nairobi National Park, waar nijlpaarden, giraffen, leeuwen, cheeta’s en neushoorns te zien zijn.

   Overnachting in House of Waine (Ontbijt)
  • DAG 2

   Meru National Park

   In de vroege ochtend heeft u een transfer naar Wilson Airport voor uw vlucht naar Meru National Park. Na aankomst wordt u naar uw lodge gebracht.

   De komende dagen zult u afwisselend besteden aan game drives per 4 WD Land Rover, bush walks, nacht game drives, ontbijt in de bush, sundowners op de mooiste plekjes, vissen en relaxen op uw privé veranda of aan de rand van het zwembad. Tijdens uw game drive in het park zult u niet gestoord worden door hordes andere toeristen, omdat Elsa’s Kopje hier de enige lodge is.

   Overnachting in Elsa’s Kopje (Volpension)
  • DAG 3 & 4

   Meru National Park

   Gedurende twee dagen gaat u dit prachtige park verkennen. U zult merken dat er in dit park geen andere toeristen rondrijden, wat een verblijf hier heel speciaal maakt.

   Overnachting in Elsa’s Kopje (Volpension)
  • DAG 5

   Samburu National Park

   U verlaat Meru met een ochtendvlucht naar uw volgende bestemming: Samburu National Park. Na aankomst wordt u door uw chauffeur opgewacht en naar uw sfeervolle tentenkamp gereden.

   In de middag maakt u een game drive in Samburu National Park. ’s Avonds wordt er een kampvuur ontstoken; een heerlijke plek om de belevenissen van de dag de revue te laten passeren.

   Overnachting in Elephant Bedroom Camp (Volpension)
  • DAG 6

   Samburu National Park

   U geniet vandaag van een heerlijk ontbijt bij de rivier en maakt twee game drives. Een sundowner vormt het slotakkoord van deze heerlijke dag.

   Overnachting in Elephant Bedroom Camp (Volpension)
  • DAG 7

   Masai Mara Game Reserve

   Na een goed ontbijt verlaat u Samburu met een ochtendvlucht. Na aankomst in Masai Mara wordt u naar uw kamp gebracht. Mogelijk ziet u onderweg al divers wild.

   Tot de activiteiten behoren dag- en nachtgame drives, bush wandelingen, sundowners en een cultureel bezoek aan een naburig dorp. De activiteiten worden naar wens en in overleg voor u ingepland.

   Overnachting in Elephant Pepper Camp (Volpension)
  • DAG 8 & 9

   Masai Mara Game Reserve

   U heeft twee volle dagen om de beroemde Masai Mara te verkennen. Optioneel kunt u een ballonsafari boeken (niet inclusief).

   Overnachting in Elephant Pepper Camp (Volpension)
  • DAG 10

   Nairobi

   Vandaag komt er helaas een einde aan deze prachtige safaribelevenis. In de loop van de ochtend vliegt u terug naar Nairobi, vanwaar u terugvliegt naar huis, of verder vliegt naar een strandbestemming van uw keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

House of Waine

House of Waine Tuin

Elsa’s Kopje

Elephant Bedroom Camp

Elephant Bedroom Camp Ingang

Elephant Pepper Camp

Elephant Pepper Camp Leeuw Game Drive

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Meru National Park

Samburu National Park

Masai Mara Game Reserve