Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Over Ons

Milorho Travel

Waarom juist Milorho Travel de ideale reis voor u kan samenstellen.
Als je mensen een reis wilt aanbieden die aan al hun wensen voldoet, moet je heel goed weten waar je het over hebt. Je komt er niet met kennis uit een boekje of van het internet. Je kunt mensen pas echt adviseren als je alle bestemmingen persoonlijk gezien, gevoeld, geroken en geproefd hebt. Resy Cillekens heeft meer dan 30 jaar ervaring als reisexpert en is de spil binnen Milorho Travel. Zij heeft alle bestemmingen die Milorho Travel aanbiedt intensief ervaren, kent de mooiste plekken en verblijfslocaties, de lokale cultuur en gebruiken, de do’s and dont’s.

Resy doorkruiste de vlaktes van Masai Mara en Serengeti, beklom Mt. Kilimanjaro, stond oog in oog met de berggorilla’s in Oeganda en Rwanda, ondernam diverse wandelsafari’s in vele Afrikaanse landen, ging op ontdekking in de jungle van Costa Rica, maakte safari’s te paard in Kenia, maar baadde ook in luxe op de Malediven. Ook werkte ze op diverse locaties in lodges die nu op de kaart van Milorho Travel staan. Daarom kan Resy als geen ander die ene, gedroomde reis voor u organiseren.

Zin om uw reisplan te maken? Milorho Travel neemt er de tijd voor.
Zoals je een grote reis niet kan adviseren op basis van wat internetkennis, zo kun je die reis ook niet boeken met een enkele muisklik. Milorho Travel neemt de tijd om u persoonlijk te adviseren. Dat kan via mail of telefoon, maar wij ontmoeten u ook graag persoonlijk om al uw reiswensen door te nemen. Bijvoorbeeld in een ontspannen sfeer bij u thuis. Hoe scherper wij uw wensen op een rijtje hebben, hoe beter wij eraan kunnen voldoen!

Bel ons gerust voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.
Wanneer u enthousiast bent en u uw mooie reis steeds meer voor u ziet (wij wel), vul dan even het contactformulier in, zodat wij u kunnen bereiken. U kunt ons natuurlijk ook direct bellen: +31630606631.

Foto Resy Cillekens
Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken