Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Actief & Avontuurlijk

Actief & Avontuurlijk

Elk van onze bestemming biedt met haar prachtige natuur talloze mogelijkheden om actief bezig te zijn. Zo kunt u een safari te voet of per paard maken door een van de vele Afrikaanse wildparken. Maak een stoere rit per quad door de duinen van Namibië of verken een natuurgebied per mountainbike. Golfliefhebbers kunnen ook een rondje golf spelen op een van de prachtige banen in Zuid-Afrika. Op veel strandbestemmingen vindt je bovendien prachtige snorkel- en duiklocaties.

Bent u op zoek naar een echte uitdaging? Dan is de beklimming van Mount Kenya of Kilimanjaro beslist een aanrader. Milorho Travel heeft veel ervaring met organiseren van deze beklimmingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld expedities georganiseerd voor Wim Hof, wellicht beter bekend als The Iceman.

Hieronder treft u een selectie aan van reizen met een actief of avontuurlijk karakter. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Wij adviseren u graag!

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Actief & Avontuurlijk