Namibië Woestijn Safari

Beleef de reis van uw dromen

Namibië

Home » Bestemming » Namibië

Namibië

Namibië is in vele opzichten een bijzonder land. Het staat vooral bekend om haar uitgestrekte  en fotogenieke landschappen. Woestijnen, canyons, wildparken en eeuwenoude culturen van stammen als de Himba en de San vormen de boeiende ingrediënten voor een afwisselende reis door dit land.

Namibië is zeer dun bevolkt maar heeft niettemin een vrij goed wegennet dat voor een groot gedeelte uit goed onderhouden zandwegen bestaat. Het maken van een rondreis per huurauto is de ideale manier om het land te verkennen. In de regel kan dit in een normale sedan, maar het gebruik van een 4 x 4 WD is naar onze mening voor bepaalde gebieden zeker aan te bevelen.

Het land wordt voor een groot gedeelte gedomineerd door de Namib woestijn, zijnde de oudste woestijn ter wereld. Hier kan men duinen van wel 300 meter hoogte vinden, die met het wisselen van het licht diverse kleuren kunnen aannemen.  De Kalahari woestijn is een semi woestijn, die naast zandvlaktes ook grassteppen en savannen kent. Tezamen met de  imposante Fish River Canyon, de traditionele Himba stammen in het noordwesten, het droge Etosha National Park en de groene Caprivi strip nabij de grens met Botswana vormen zij de hoogtepunten van dit land.

Bekijk hieronder een van onze voorbeeldreizen of vraag vrijblijvend een persoonlijke offerte aan!

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Namibië