Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Safari met Privéchauffeur

Safari met Privéchauffeur

Onze rondreizen en safari’s met privéchauffeur zijn de ideale manier om optimaal te genieten van uw vakantie naar Afrika, Sri Lanka of Costa Rica. Vanaf dag één wordt u geheel ontzorgd en leidt uw privéchauffeur u op een comfortabele manier langs de zorgvuldig uitgekozen route. Aangezien hij goed bekend is met het land, de bevolking en de cultuur kunt u interessante en informatieve gesprekken verwachten tijdens de vele ritten. Het voordeel van een reis per auto is tevens, dat u onderweg veel ziet van het landschap en de bevolking. Wanneer u op safari gaat is uw chauffeur eveneens uw wildgids tijdens de game drives in de wildparken. Zo haalt u het beste uit uw rondreis of safari en hoeft u nog maar één ding te doen: te genieten!

Op deze pagina vindt u een selectie van onze rondreizen en safari’s met privéchauffeur. Het is echter slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Tevens is het mogelijk om een van onze reizen per huurauto uit te voeren met een privéchauffeur. Wij informeren u graag over de talloze mogelijkheden.

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Safari met Privéchauffeur