Experience your dreams...

reizen op maat naar Tanzania met Milorho Travel

Home » Bestemming » Tanzania

Tanzania

Tanzania is hét safari land bij uitstek en biedt talloze mogelijkheden voor een gevarieerde rondreis. Of u nu op zoek bent naar een avontuurlijke reis, een familie safari, een luxe fly-in safari of een romantische huwelijksreis, Tanzania biedt een scala aan opties. Net ten zuiden van de equator gelegen ligt Tanzania, het grootste Oost-afrikaanse land, dat vooral wordt begrensd door glinsterende meren en de Indische Oceaan, met parels zoals Pemba, Mafia en Zanzibar. Lake Tanganyika, Afrika’s langste en diepste zoutwatermeer, vormt de westelijke grens. In het noorden ligt Lake Victoria, de bron van de Nijl. Het land is bezaaid met nog veel meer meertjes en rivieren, zoals de Rufiji en de Great Ruaha, die Tanzania meer oppervlaktewater bieden, dan welk ander Afrikaans land dan ook.

Tanzania bezit tevens enkele van de grootste en mooiste natuurgebieden ter wereld die in een safari niet mogen ontbreken, zoals het alom bekende Serengeti, de Ngorongorocrater en de hoogste berg van Afrika: de Kilimanjaro. Olduvai George, ook wel “the cradle of mankind “ genoemd, laat zien dat dit gebied ooit door de eerste mens werd bewoond. Tanzania wordt bevolkt door zo’n 126 verschillende stammen. De meeste mensen wonen aan de kust, langs Lake Victoria en op de vruchtbare gronden van de noordelijke bergen. Enorme gebieden worden niet bewoond, zodat een vierde van al het Afrikaanse wild deze vlakten tot hun thuis mag rekenen. Kortom, Tanzania is een land gemaakt voor “safari”!

Plan mijn droomreis

0495 526682 06 30606631

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.