Leeuw Serengeti National Park

Beleef de reis van uw dromen

Namibië Woestijn Safari
Home » Thema » Ultieme Luxe

Ultieme Luxe

Bent u op zoek naar een bijzondere beleving, waar luxe en privacy de toon voeren? Dan zijn wij van Milorho Travel u graag van dienst bij het geven van een passend advies. Tijdens onze vele reizen zoeken wij steeds naar die ene bijzondere plek, waar je, als je er eenmaal bent, nooit meer weg zou willen. Beleef de beste wildparken van Afrika of Sri Lanka vanuit de meest exclusieve accommodaties.

Wat dacht u van een privé huis te midden van de Afrikaanse steppe, met uw eigen safari voertuig en een toegewijd team dat ervoor zorgt dat het u aan niets ontbreekt? Of kiest u toch voor dat luxe tentenkamp, waar de sfeer van de jaren ’20 nog altijd leeft en een oldtimer u opwacht bij de airstrip? Wat te denken van een verblijf in een luxe chalet in lokale stijl met privé zwembad te midden van de rijstvelden van Sri Lanka?

Op deze pagina treft u een selectie aan van reizen met een luxe karakter. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Aan de hand van uw wensen creëren wij samen met u de reis van uw dromen.

Plan mijn droomreis

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.

Een selectie van onze reizen naar Ultieme Luxe