Laat u overtuigen

Reisverhalen

Namibië Woestijn Safari
Leeuw Serengeti National Park
Home » Ervaringen

ervaringen

Milorho Travel streeft er naar om u de reis van uw dromen te bezorgen, iedereen heeft ten slotte andere wensen. Al onze reizen zijn uniek en persoonlijk op maat gemaakt. Bent u benieuwd naar reiservaringen met Milorho Travel? Lees hieronder dan enkele verhalen van onze tevreden klanten. Overtuigd? Neem dan contact met ons op en bespreek geheel vrijblijvend de mogelijkheden voor uw eigen droomreis!

 • Na onze goede ervaringen met Milorho Travel met een reis naar Tanzania een paar jaar geleden, hoefden we niet lang na te denken om aan Resy te vragen of ze voor ons een reis naar Namibië wilde plannen. Ook dit keer heeft ze precies aangevoeld wat onze wensen waren; het was wederom een prachtige reis met toplocaties. De uitgekozen lodges en hotels met de (boot)safari’s en excursies waren geweldig. Dankjewel Resy, we hebben weer genoten van een onvergetelijke reis.

  Sonja & Peter Rondreis Namibië
 • We hebben ontzettend genoten van de goed georganiseerde reis naar Zuid-Afrika met Milorho Travel. Mooie locaties en goede opbouw in de rondreis, met dagelijks adviezen wat je op de locaties kan doen. Wij hebben hierdoor met ons gezin een mooie herinnering gemaakt. Dankjewel voor alles.

  Familie Tobben Rondreis Zuid-Afrika
 • We hebben enorm genoten van onze huwelijksreis van 2,5 week naar Sri Lanka en de Malediven. Zowel Sri Lanka als de Malediven waren schitterend, een unieke ervaring. Milorho Travel heeft ons fantastisch geholpen bij het mogelijk maken hiervan. De persoonlijke benadering om echt je “eigen” reis samen te stellen is wat Milorho Travel uniek maakt. Resy beschikt over zeer uitgebreide ervaring en kan uitstekend advies geven om zo samen tot de perfecte reis te komen. Wij zullen dan ook iedereen aanraden om een reis te boeken bij Milorho Travel.

  Anna Odenkirchen & Bernt Hendriksma Huwelijksreis Sri Lanka & Malediven
 • "We hebben na een zeer goede ervaring met de door Milorho georganiseerde individuele rondreis door Zuid-Afrika wederom gebruik gemaakt van Milorho voor een nieuwe reis naar Zuid-Afrika. Milorho hielp aan alle kanten bij het samenstellen van de reis, deed prima suggesties en zelfs als onderdelen niet gangbaar zijn, dacht ze actief mee voor een goede inpassing in het totaal. Altijd vriendelijk, enthousiast en afspraken werden altijd nagekomen. Het was weer een TOP-reis!"

  Dhr. & Mevr. Schafrat Rondreis door Zuid-Afrika
 • "Wij zijn wederom zeer tevreden over de geleverde prestatie door Milorho: gids, verzorging, informatie, kortom alles heeft gezorgd voor een zeer goede reis met het geruststellende gevoel dat alles in orde is of in orde gemaakt zal worden. We hadden een uitstekende gids boordevol informatie over allerlei onderwerpen. Wij zijn zeer tevreden."

  Dhr. & Mevr. Scheerder Rondreis door Tanzania & Zanzibar
 • "Een van onze dromen als gezin was het maken van een op maat gesneden safarireis dwars door de wildparken van Tanzania. Milorho Travel heeft voor ons een prachtig programma samengesteld dat tegemoet kwam aan al onze wensen. Onder andere waren dit het bezoeken van de highlights van Noord-Tanzania zoals de Ngorongoro krater, Tarangire en Serengeti, een uitstekende privé-gids, de nadruk op verblijf in tentenkampen om de natuurervaring nog directer mee te maken, voldoende ruimte in het reisprogramma om rustig te kunnen genieten van de prachtige locaties en een reis die ook zou aansluiten op onze kinderen (8 en 10). Daarna luilekkeren op het tropische Zanzibar. We moeten zeggen, al deze wensen zijn vervuld, het is een onvergetelijke reis geworden en dat is mede dankzij de begeleiding vooraf door Milorho en de uitstekende keuze voor kleinschalige lokale partners. Dank!"

  Felix & Linda O. Rondreis door Tanzania & Zanzibar
 • "Zuid-Afrika is een prachtig land! Onze reis vond plaats in hoog zomer, december. We hebben heerlijk gegeten, gedronken en bovendien veel gezien en gedaan op een relaxte manier. We hebben optimaal van onze reis kunnen genieten doordat alles perfect voor ons was geregeld door Milorho Travel."

  Edwin van den Boogaart & Christel Renkema Rondreis door Zuid-Afrika
 • "Milorho Travel heeft onze wensen goed vertaald in een reis welke perfect is opgebouwd en waarbij rekening is gehouden met de samenstelling van de gezinnen met kinderen. Afrika is een continent vol met tegenstellingen van mensen, natuur, cultuur en avontuur. Het bezoek aan een familie in een Zulu dorp, het bezoek aan een plaatselijke school en natuurlijk de safari in de laatste week waren absoluut hoogtepunten, maar de gehele reis kan ik aanbevelen aan iedereen die van een avontuurlijke vakantie houdt. Onze reis is mede door Resy van Milorho Travel een sublieme belevenis geworden."

  Familie Tindemans Rondreis door Zuid-Afrika
 • "Via Milorho Travel hebben wij in de zomer van 2016 een geweldige reis gemaakt, bestaande uit twee weken Oeganda en een week Seychellen. We zaten in uitstekende lodges, reisden comfortabel door dit prachtige afwisselende land waarin je binnen een uur van steppe in de jungle kunt staan en maakten kennis met de vriendelijke inwoners. We genoten van het afwisselende programma met veel wild-life en gamedrives, vaartochten en wandeltochten. Het hoogtepunt was de gorilla-track. Oog in oog staan met 14 berggorilla's is een ervaring die we nooit meer zullen vergeten. We hebben genoten, ook gedurende ons verblijf in een exclusief resort op de Seychellen. Een prachtige en onvergetelijke reis!"

  Wouter Kolff Rondreis door Oeganda & Seychellen
 • "Net een paar dagen terug van een prachtige reis door het nog ongerepte Zuidelijke Tanzania met onze lieve vrienden Ron en Norma. Wat een mooie natuur, geweldige accommodaties en lieve mensen en prachtige gezonde dieren. Aansluitend een poosje nagenoten op Zanzibar. Alles helemaal super geregeld. Bedankt voor alles. Het was zeker voor herhaling vatbaar."

  Sonja & Martin van Lonkhuijzen Rondreis door zuidelijk Tanzania & Zanzibar
Neem contact op

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Begin met typen en druk Enter om te zoeken