Experience your dreams...

reizen op maat naar Sri Lanka en de Malediven met Milorho Travel

Home » Bestemming » Sri Lanka & Malediven

Sri Lanka & Malediven

Sri Lanka wordt ook wel de parel van de Indische Oceaan genoemd en dat is niet zonder reden. Het druppelvormige eiland wordt gekenmerkt door een weelderig landschap dat wordt omlijst door met palmen omzoomde stranden en een intens blauwe oceaan.

Omdat het eiland een bescheiden omvang heeft, leent het zich bij uitstek voor een rondreis per auto met privé chauffeur. Welke route u ook kiest, u kunt ervan verzekerd zijn dat het een boeiende reis vol variatie zal worden. Ga op zoek naar luipaarden en lippenberen in een van de wildparken, maak een treinreis door de glooiende theeplantages of verken per tuk tuk het koloniale Galle, waar de invloeden van de VOC nog duidelijk zichtbaar zijn. De oude koningssteden Anuradhapura en Pollonaruwa lenen zich bij uitstek om ontdekt te worden per mountain bike. De beklimming van de 180 meter hoge leeuwenrots van Sigiryia vraagt om enig uithoudingsvermogen, maar eenmaal boven wordt u beloond met een panoramisch uitzicht over de omgeving. In Kandy brengt u een bezoek aan de tempel van de tand en kunt u naar wens de dagelijkse ceremonie meemaken. Proef en ruik de specifieke kruiden van dit eiland middels een bezoek aan een van de kruidentuinen en neem wat mee naar huis als souvenir. Een rondreis door Sri Lanka is zeker niet compleet zonder een verblijf aan een van de prachtige stranden aan de oost- of zuidkust.

Sri Lanka is tevens zeer geschikt voor een rondreis met kinderen. Afhankelijk van de leeftijd en interesses stellen wij een boeiend en afwisselend programma samen waar het hele gezin nog lang over napraat.

Plan mijn droomreis

0495 526682 06 30606631

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.