Beleef de reis van uw dromen

Tanzania

Home » Bestemming » Aanbieding Zuid-Tanzania & Zanzibar

Aanbieding Zuid-Tanzania & Zanzibar

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Super reis voor een scherpe prijs
 • Safari in Selous Game Reserve
 • Bootsafari op de Rufiji Rivier
 • Wandelsafari bij Selous Game Reserve
 • Cultuur snuiven in Stone Town
 • Strandverblijf op Zanzibar
Nu vanaf  € 2720,- p.p.

Maak tegen een zeer aantrekkelijke prijs kennis met de schoonheid van Tanzania en Zanzibar! U maakt enkele game drives door het prachtige Selous Game Reserve, een van de mooiste parken in Tanzania en Zanzibar. In Selous Game Reserve verblijft u in een sfeervol luxe tentenkamp net buiten de parkgrens, gelegen aan de Rufiji Rivier. Aansluitend kunt u genieten van een verblijf op Zanzibar. Allereerst heeft u de mogelijkheid om enkele dagen cultuur te snuiven in het pittoreske Stone Town, de hoofdstad van Zanzibar. Uw uitvalsbasis hier is een prachtig gerestaureerd pand dat ooit aan een sultan toebehoorde. U sluit uw reis af met een verblijf van enkele nachten in een luxe lodge aan de kust (2 keuzes), ver weg van het drukke toerisme. Van hieruit zijn diverse tochten op zee te maken.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Dar Es Salaam

   Onze lokale vertegenwoordiging heet u van harte welkom en brengt u naar uw hotel. Afhankelijk van uw vluchttijd heeft u nog tijd om de stad te verkennen.

   Overnachting in Southern Sun Hotel (Ontbijt)
  • DAG 2

   Selous Game Reserve

   In de ochtend wordt u naar de luchthaven gebracht voor uw vlucht per Zanair of Coastal naar Selous Game Reserve. Na aankomst op Mtemere airstrip vindt de transfer naar uw lodge plaats, waarbij het laatste stuk per boot wordt afgelegd. De lunch gebruikt u in het kamp. In de namiddag maakt u een bootsafari op de Rufiji Rivier.

   Overnachting in Selous Wilderness Camp (Volpension)
  • DAG 3 T/M 5

   Selous Game Reserve

   Gedurende deze drie dagen heeft u alle tijd om dit prachtige park op diverse manieren te gaan verkennen. Zo gaat u twee volle dagen op game drive, met een picknick lunch voor onderweg. U bezoekt de waterpoelen waar de dieren hun dorst komen lessen en dus de ideale plek voor goede game viewing.

   Op een van de dagen start uw dag met een wandelsafari. Onder leiding van een gewapende ranger maakt u op een geheel andere manier kennis met de natuur. De wandeling is niet zwaar. De lunch wordt in het kamp gebruikt. De middag kunt u ontspannen doorbrengen bij het zwembad met uitzicht op de rivier.

   Overnachting in Selous Wilderness Camp (Volpension)
  • DAG 6

   Stone Town

   Na een stevig ontbijt wordt u naar Mtemere airstrip gebracht, van waaruit u verder vliegt naar Zanzibar. Aldaar aangekomen wordt u welkom geheten en naar uw luxe Guesthouse in Stone Town gebracht. De middag kunt u naar eigen wens invullen.

   Overnachting in The Swahili House (Ontbijt)
  • DAG 7

   Stone Town

   U heeft een volle dag gelegenheid om op verkenning te gaan in Stone Town. U kunt dit uiteraard op eigen gelegenheid doen, maar wij kunnen ook een ervaren gids voor u reserveren. Hij kan u de mooiste plekjes van de stad laten zien en u behulpzaam zijn bij het vinden van de juiste souvenirs. Ook is er een alternatieve tour door Stone Town beschikbaar, waarbij er deuren voor u worden geopend, die normaal gesloten blijven.
   Stone Town biedt een keur aan bijzondere en goede restaurantjes.

   Overnachting in The Swahili House (Ontbijt)
  • DAG 8 T/M 10 (optie 1)

   Zanzibar Zuidkust

   Na het ontbijt reist u verder naar de Fumba Beach Lodge. Hier verblijft u 3 nachten en kunt u genieten van zon, zee en strand en heeft u de gelegenheid om te snorkelen of te duiken. Ook biedt de lodge de mogelijkheid om een mooie boottocht te boeken, waarbij de kans groot is dat u dolfijnen spot.

   Overnachting in Fumba Beach Lodge (Halfpension)
  • DAG 8 T/M 10 (optie 2)

   Zanzibar Zuidkust

   Na het ontbijt reist u verder naar de Unguja Lodge. Hier verblijft u 3 nachten en kunt u genieten van zon, zee en strand en heeft u de gelegenheid om te snorkelen of te duiken. Ook biedt de lodge de mogelijkheid om een mooie boottocht te boeken, waarbij de kans groot is dat u dolfijnen spot. Ook is een bezoek aan een naburig dorp mogelijk.

   Overnachting in Unguja Lodge (Halfpension)
  • DAG 11

   Stone Town

   In de loop van de dag wordt u naar de luchthaven van Zanzibar gebracht, vanwaar u terug naar huis vliegt.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Southern Sun Hotel

Southern Sun Hotel Aanzicht

Selous Wilderness Camp

Selous Wilderness Camp Kamer

The Swahili House

Fumba Beach Lodge

Fumba Beach Lodge zwembad

Unguja Lodge

Unguja Lodge Villa

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Selous Game Reserve