Beleef de reis van uw dromen

Zuid-Afrika

Home » Bestemming » Zuid-Afrika » Culinaire Reis door de Kaap per Huurauto

Culinaire Reis door de Kaap per Huurauto

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Verblijf in luxe en sfeervolle accommodaties
 • Culinaire beleving
 • Kaapstad en omgeving verkennen
 • Bootcruise, kajakken en quadbiken
 • Optionele kookcursus
 • Walvissen spotten bij Hermanus
Nu vanaf  € 1600,- p.p.

Maak tijdens deze individuele culinaire reis door Zuid-Afrika kennis met de diverse stijlen van de Kaapse keuken, zoals Maleis, exotisch Afrikaans en West Coast Seafood. Ook leert u alles over de vele bijzondere Zuid-Afrikaanse wijnen. De tour eindigt met een optionele kookcursus op Roggeland Country House. Kortom, de ideale reis voor de fijnproever! Het programma hieronder geeft een suggestie voor uw dagindeling, maar u bent flexibel om hier uw eigen invulling aan te geven. Deze reis kan aan het begin of einde eventueel aangevuld worden met een verblijf van enkele dagen in Kaapstad.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Constantia

   Na aankomst op de luchthaven van Kaapstad neemt u uw huurauto in ontvangst en rijdt u naar uw accommodatie.

   Overnachting in Steenberg Hotel (Ontbijt)
  • DAG 2

   Constantia

   Vandaag kunt u optioneel een Kaaps-Maleise kookochtend volgen, inclusief een wandeling over de lokale markten. Alternatief kunt u vandaag en tour over het Kaapse schiereiland maken.

   Overnachting in Steenberg Hotel (Ontbijt)
  • DAG 3

   Kaapstad

   U heeft vandaag de gelegenheid om Kaapstad te gaan verkennen. De Tafelberg mag zeker niet ontbreken tijdens dit bezoek. Laat u met de kabelbaan naar boven brengen en geniet van het adembenemende uitzicht. U kunt uw tocht vervolgen met een bezoek aan de Company Gardens, Castle of Good Hope, het Malay Quarter en eindigen bij het Waterfront. Voor de lunch kunt u bijvoorbeeld terecht bij Mama Africa (niet inclusief), waar u typische Afrikaanse specialiteiten kunt proeven. Het diner gebruikt u in het excellente Constantia Uitsig Restaurant (niet inclusief).

   Overnachting in Steenberg Hotel (Ontbijt)
  • DAG 4

   Hermon

   U rijdt naar de westkust, via Blaubergstrand, met zijn fantastische zicht op de Tafelberg. Ontdek het West Coast National Park, waarna u geniet van een heerlijke lunch van rivierkreeft aan het strand (niet inclusief). U rijdt verder door het glooiende landschap naar Bartholomeus Klip Lodge, alwaar u de komende 2 nachten verblijft.

   Overnachting in Bartholomeus Klip Farmhouse (Volpension)
  • DAG 5

   Hermon

   Vandaag kunt u kiezen uit een van de vele activiteiten die de omgeving biedt, zoals wandelen, fietsen, kanoën of een tochtje over het meer. Ook een ochtend gamedrive in het reservaat, met zebra, eland, wildebeest en buffel is een aanrader. Het pittoreske 18e eeuwse stadje Tulbagh met zijn witte Kaapse huisjes is zeker een bezoekje waard. U kunt hier een typische Kaapse lunch gebruiken.

   Overnachting in Bartholomeus Klip Farmhouse (Volpension)
  • DAG 6 & 7

   Stanford

   U maakt een schitterende rit langs een schilderachtig landschap naar de omgeving van Hermanus/Stanford. Het voormalige vissersdorpje Hermanus is een van de beste plekken ter wereld om walvissen te spotten (aug-nov). Ook vindt u hier prachtige stranden waar gezwommen en gesurft kan worden. Het achterland biedt u een adembenemend uitzicht op een prachtige keten van bergen. Breng een bezoek aan Cape Agulhas, het meest zuidelijke puntje van Afrika.

   Overnachting in MOSAIC Lagoon Lodge (Volpension)
  • DAG 8

   Franschhoek

   U rijdt langs de panoramische kustweg naar het prachtige Vergelegen Wine Estate voor een tour door hun kelders, gevolgd door een wijnproeverij. Bezoek het leuke stadje Stellenbosch, voordat u naar Franschhoek Country Manor rijdt, waar u vannacht verblijft.

   Overnachting in Franschhoek Country House & Villas (Halfpension)
  • DAG 9

   Kaapstad

   Afhankelijk van uw vluchttijd kunt u nog genieten van de schitterende omgeving voordat u terugrijdt naar Kaapstad en u uw auto inlevert op de luchthaven.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Steenberg Hotel

Steenberg Hotel Entree

Bartholomeus Klip Farmhouse

Bartholomeus Klip Farmhouse Suite

MOSAIC Lagoon Lodge

MOSAIC Lagoon Lodge Kamer

Franschhoek Country House & Villas