Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Thema » Fly-in Safari

Fly-in Safari

Een fly-in safari is een bijzondere ervaring. In plaats van vervoer per auto reist u met een klein vliegtuigje van de ene naar de andere bestemming. Dit bespaart u niet alleen veel tijd, maar levert ook adembenemende uitzichten op. Bovendien komt u op de meest authentieke plekken van Afrika die per auto slecht te bereiken zijn.

In landen als Botswana, Tanzania en Kenia wordt vaak per vliegtuig gereisd om de enorme afstanden te overbruggen. De vliegtuigjes vliegen relatief laag en het uitzicht tijdens deze vluchten is dan ook spectaculair. De vliegtuigjes landen op een kleine luchthaven in het betreffende gebied of soms op de landingsstrip van de betreffende lodge zelf. Nadat u bent geland kunt u meteen met uw programma beginnen.

Op deze pagina treft u een selectie aan van fly-in safari’s. Het is slechts een greep uit de vele mogelijkheden. Veel fly-in circuits bieden buiten de vakantieperiodes interessante kortingen. Wij informeren u graag over het actuele aanbod.

Plan mijn droomreis

0495 526682 06 30606631

Milorho Travel stelt safari- en rondreizen op maat samen. Met onze persoonlijke ervaring en op basis van uw wensen creëren wij uw droomreis.