Beleef de reis van uw dromen

Kenia

Home » Thema » Fly-in Safari » Authentieke Fly-in Safari Kenia

Authentieke Fly-in Safari Kenia

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Overnachting in authentieke tented camps
 • Buiten de gebaande paden
 • Binnenlandse vluchten voor de lange trajecten
 • Neushoorns spotten in Ol Pejeta Conservancy
 • Safari in Amboseli National Park met uitzicht op Kilimanjaro
 • Big Five spotten in Masai Mara Game Reserve
Nu vanaf  € 3945,- p.p.

Authenticiteit, rust en afwisseling zijn de speerpunten van deze fantastische safari. Vanwege de grote afstanden reist u veelal per vliegtuig tussen de verschillende bestemmingen, met als voordeel dat u meer tijd over heeft om te genieten van de prachtige natuur en het wild. U logeert in de authentieke Porini Camps, allen kleinschalig van opzet en met een uitstekende service. U gaat dagelijks op pad met ervaren gidsen tijdens uw game drives en wandeltochten. Bekijk het voorbeeld reisprogramma hieronder of neem contact met ons op voor een persoonlijk reisadvies. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden!

Reisprogramma

  • DAG 1

   Nairobi

   Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Indien u in de ochtend aankomt heeft u de gelegenheid om een excursie te maken.

   Voor de meeste toeristen is Nairobi het opstappunt voor een safari. Niettemin zijn enkele plaatsen de moeite van een bezoek waard: het National Museum, het cultureel centrum “Bomas of Kenya” en even buiten de stad het Karen Blixen Museum en Nairobi National Park, waar nijlpaarden, giraffen, leeuwen, cheeta’s en neushoorns te zien zijn.

   Overnachting in Nairobi Tented Camp (Ontbijt)
  • DAG 2

   Selenkay Conservancy

   U wordt opgehaald bij uw hotel en naar Wilson Airport gebracht voor uw vlucht naar Amboseli. De lunch gebruikt u in het kamp, waarna u in de namiddag onder begeleiding van Masai krijgers een Masai dorp zult bezoeken. Hier krijgt u te zien hoe dit volk nog steeds volgens oude gewoontes leeft. Aansluitend maakt u een game drive in het privé reservaat en sluit af met een sundowner met uitzicht op Kilimanjaro.

   In het donker rijdt u terg naar het kamp, zodat u de gelegenheid krijgt om ook de typische nachtdieren te kunnen zien. U sluit of met een heerlijk diner. Tijdens uw verblijf zijn soft drinks, bier, huiswijn en gin in de prijs inbegrepen.

   Overnachting in Porini Amboseli Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Amboseli National Park

   Na een vroeg ontbijt rijdt u via het reservaat naar Amboseli National Park, waar u een volle ochtend op zoek gaat naar het wild. De meegebrachte lunch wordt hier ook genuttigd, waarna u terug rijdt naar het kamp. In de namiddag maakt u een game drive in het privé reservaat en geniet u van de ondergaande zon. Terug rijdend in het donker gaat u op zoek naar nachtelijke dieren zoals aardvark, serval kat, caracal en Afrikaanse wilde kat. U rijdt terug naar het kamp voor het diner.
   Tijdens uw verblijf zijn soft drinks, bier, huiswijn en gin in de prijs inbegrepen.

   Overnachting in Porini Amboseli Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Ol Pejeta Conservancy

   Na een vroeg ontbijt rijdt u naar de airstrip in Amboseli voor uw vlucht naar Wilson, van waaruit u verder vliegt naar Nanyuki (aankomst 12.40). U gebruikt de lunch in het kamp. Na de afternoon tea gaat u tijdens de game drive op zoek naar de neushoorns. U rijdt terug naar het kamp waar het diner geserveerd wordt.

   Overnachting in Porini Rhino Camp (Volpension)
  • DAG 5

   Ol Pejeta Conservancy

   U gaat vandaag de heel dag op pad in het reservaat, zowel per safariauto als te voet onder begeleiding van een ervaren ranger.

   Overnachting in Porini Rhino Camp (Volpension)
  • DAG 6

   Olare Orok Conservancy

   U vliegt vandaag verder naar Masai Mara Game Reserve. Vanuit de airstrip wordt u naar uw kamp gebracht, waar u geniet van een heerlijke lunch. Na de “afternoon tea” gaat u per auto of te voet op pad, gevolgd door een sundowner op een mooie locatie. De activiteiten worden afgesloten met een avond game drive, waarna u terug rijdt naar het kamp voor het diner.

   Overnachting in Porini Lion Camp (Volpension)
  • DAG 7

   Masai Mara Game Reserve

   U gaat vandaag met een picknick lunch op pad voor een volle dag Masai Mara Game Reserve.

   Overnachting in Porini Lion Camp (Volpension)
  • DAG 8

   Nairobi

   Deze ochtend maakt u een laatste game drive in het reservaat, waarna u terugvliegt naar Wilson Airport in Nairobi. Van hieruit wordt naar de internationale luchthaven gebracht of naar een vervolgbestemming naar keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Nairobi Tented Camp

Nairobi Tented Camp Lounge

Porini Amboseli Camp

Porini Amboseli Camp Kampvuur

Porini Rhino Camp

Porini Rhino Camp Interieur Kamer

Porini Lion Camp

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Selenkay Conservation Area

Amboseli National Park

Amboseli National Park Olifanten

Ol Pejeta Conservancy

Masai Mara Game Reserve