Beleef de reis van uw dromen

Tanzania

Home » Bestemming » Tanzania » Romantische Reis Tanzania & Zanzibar

Romantische Reis Tanzania & Zanzibar

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Verblijf in luxe en romantische tented camps en lodges
 • Safari in Tarangire National Park
 • Wandelsafari in Tarangire National Park
 • Safari in Serengeti National Park
 • Safari in Ngorongoro Krater
 • Verblijf in luxe bungalow direct aan zee
Nu vanaf  € 7270,- p.p.

Zoekt u een romantische reis door Tanzania met aansluitend een strandverblijf op Zanzibar? Dan is deze safari u op het lijf geschreven. Vanaf dag één is het genieten tijdens deze romantische reis. U verblijft gedurende de reis in luxe tentenkampen op exclusieve locaties, afgewisseld met enkele schitterende en sfeervolle lodges. Het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Aan wild zal het u ook niet ontbreken met uitgebreide game drives in bijvoorbeeld Tarangire National Park, Lake Manyara National Park en de adembenemende Ngorongoro Krater. U sluit uw reis af met enkele dagen op het zonovergoten Zanzibar waar u verblijft in een knusse en romantische lodge. Vanuit de tweepersoons hangmat op uw privé veranda ziet u de vissersbootjes voorbij varen. Het paradijs op aarde!

Reisprogramma

  • DAG 1

   Arusha

   Na aankomst op de luchthaven van Kilimanjaro wordt u hartelijk welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging en wordt u naar uw lodge nabij Arusha gebracht. U geniet van een verrukkelijke avondmaaltijd, waarna u zich gaat voorbereiden op uw eerste safaridag.

   Overnachting in Onsea House (Volpension)
  • DAG 2

   Tarangire National Park

   Na een uitgebreid ontbijt verlaat u Arusha en zet u koers naar Tarangire National Park. De rit vanaf de parkgrens naar uw tentenkamp in zuidelijke richting is een ware game drive en de meergebrachte lunch wordt en route genuttigd.

   Vóór het eten ontmoeten de gasten elkaar bij het kampvuur. Onder het genot van een sundowner worden de diverse safari ervaringen uitgewisseld. Het diner wordt aan een grote tafel genuttigd, waarbij uw gastheer zich tussen zijn gasten mengt.

   Samen met een ervaren gids maakt u een safari te voet in de omgeving van het kamp. Tijdens deze voettocht staat het genieten van de natuur voorop. Niettemin kunnen spectaculaire ontmoetingen met olifanten, buffels en leeuwen zich voordoen.

   Overnachting in Oliver’s Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Tarangire National Park

   Deze ochtend maakt u onder leiding van een professionele gids een wandelsafari. Een wandelsafari is de ultieme manier om meer inzicht te krijgen in de natuur en haar bewoners. Tevens zijn spectaculaire ontmoetingen met wild een bijzonder indrukwekkende ervaring. Na een heerlijke lunch maakt u een game drive in de middag.

   Overnachting in Oliver’s Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Lake Manyara National Park

   U neemt afscheid van Oliver's Camp en zet koers naar Lake Manyara National Park, waar u een game drive maakt.

   Na de game drive reist u verder naar uw lodge, gelegen nabij het plaatsje Karatu. Indien er nog wat tijd over is, kunt u genieten van het zwembad in de prachtige tuin.

   Overnachting in Plantation Lodge (Volpension)
  • DAG 5

   Ngorongoro Krater

   Vandaag daalt u af in de indrukwekkende Ngorongoro Krater. Na deze bijzondere ervaring gaat u terug naar uw lodge, waar u nog even kunt relaxen alvorens het diner wordt geserveerd.

   Overnachting in Plantation Lodge (Volpension)
  • DAG 6

   Noord-Serengeti

   In alle vroegte verlaat u Plantation Lodge om uw vlucht vanuit Manyara Airstrip te nemen naar Kogatende Airstrip in het uiterste noorden van de Serengeti. Aangezien u in de ochtend aankomt kunt u deze dag volop genieten van game drives in dit afgelegen en niet toeristische deel van het park.

   Overnachting in Sayari Camp (Volpension)
  • DAG 7

   Noord-Serengeti

   U maakt vandaag twee game drives, een in de ochtend en een in de namiddag. Optioneel kunt u een wandelsafari boeken.

   Overnachting in Sayari Camp (Volpension)
  • DAG 8

   Zanzibar

   In de loop van de ochtend vliegt u van Kogatende via Arusha naar Zanzibar. Hier wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging en naar uw lodge aan de noordoostzijde van het eiland gebracht.

   Overnachting in Matemwe Lodge (Volpension)
  • DAG 9 T/M 11

   Zanzibar

   In de ontspannen ambiance van Matemwe Bungalows kunt u nog enkele dagen nagenieten van uw indrukwekkende safari. De sportieve gast kan zijn hart ophalen met een duik- of snorkeltrip, terwijl voor de cultuurliefhebber een dagje Stone Town aan te raden is.

   Overnachting in Matemwe Lodge (Volpension)
  • DAG 12

   Stone Town

   Vandaag komt er helaas een einde aan uw prachtige reis langs de mooiste plekken van Tanzania. U wordt in de middag bij uw lodge opgehaald en naar de luchthaven gebracht voor uw terugvlucht naar huis.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Onsea House

Onsea House Interieur Kamer

Oliver’s Camp

Oliver's Camp Tent

Plantation Lodge

Plantation Lodge Veranda

Sayari Camp

Sayari Camp Tent

Matemwe Lodge

Matewme Lodge Bar

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Tarangire National Park

Lake Manyara National Park

Ngorongoro Crater

Serengeti National Park