Beleef de reis van uw dromen

Tanzania

Home » Bestemming » Luxe Safari Tanzania

Luxe Safari Tanzania

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Tijdwinst door binnenlandse vlucht
 • Ultra luxe accommodaties
 • Olifanten spotten in Tarangire National Park
 • Wandelsafari's
 • Safari in Ngorongoro Krater
 • Safari in Serengeti National Park
Nu vanaf  € 5815,- p.p.

Deze luxe reis door Tanzania is het neusje van de zalm op safari gebied, waarbij u de mooiste parken en de beste accommodaties bezoekt. Het vervoer tussen de diverse bestemmingen vindt plaats per auto en per vliegtuig, zodat u uw kostbare tijd optimaal kunt benutten. Genieten van grote kuddes olifanten in Tarangire National Park, afdalen in de immense Ngorongoro Krater en de migratie meemaken in de Serengeti. Dit alles staat u te wachten tijdens deze prachtige reis. U verblijf in de beste lodges en een romantisch tentenkamp, waar u optimaal kunt genieten van de prachtige omgeving en natuur. Naar wens kan deze reis worden uitgebreid met een strandverblijf aan de kust van Tanzania of op Zanzibar, Pemba of Mafia eiland.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Arusha

   Na aankomst op Kilimanjaro Airport wordt u welkom geheten door onze lokale vertegenwoordiging en wordt u naar Arusha Coffee Lodge gereden. Geniet nog even van de Afrikaanse avond voordat u gaat genieten van een heerlijke nachtrust. Morgen start uw safari avontuur!

   Overnachting in Arusha Coffee Lodge (Ontbijt)
  • DAG 2

   Tarangire National Park

   Na een uitgebreid ontbijt maakt u kennis met u chauffeur, tevens gids en kan uw safari avontuur beginnen. Per 4WD rijdt u naar uw eerste bestemming; Tarangire National Park. U arriveert op tijd voor de lunch, waarna u in de late middag uw eerste game drive in het park maakt. Laat u verbazen door de grote kuddes olifanten en de eeuwenoude baobabbomen.

   Overnachting in Tarangire Treetops (Volpension)
  • DAG 3

   Tarangire National Park

   Vandaag gaat u Tarangire National Park verder verkennen. Naast het maken van game drives is het tevens mogelijk om deel te nemen aan een wandelsafari. Dit is een bijzondere manier om de natuur op een andere manier te beleven dan vanuit de auto. Er is aandacht voor kleine zaken, zoals sporen, uitwerpselen van dieren, planten, bomen en vogels. Ook kunt u deelnemen aan een nachtsafari.

   Overnachting in Tarangire Treetops (Volpension)
  • DAG 4

   Ngorongoro Krater

   Uw reis gaat vandaag per auto verder naar uw stijlvolle lodge in de Ngorongoro hooglanden. Deze middag kan ingevuld worden met een optionele activiteit, zoals een game drive in Lake Manyara National Park, paardrijden, mountainbiken, of een bezoek aan een Masai dorp of een lokale markt.

   Overnachting in The Manor at Ngorongoro (Volpension)
  • DAG 5

   Ngorongoro Krater

   Na het ontbijt maakt u, na een spectaculaire afdaling van 600 meter, een lange game drive in de Ngorongoro Krater. U zult hier een grote variatie aan wild vinden, waaronder de neushoorn. Een ingepakte lunch wordt meegenomen en op de kraterbodem genuttigd.

   Overnachting in The Manor at Ngorongoro (Volpension)
  • DAG 6

   Serengeti National Park

   Vandaag vervolgt u uw weg naar Serengeti National Park. U rijdt naar de airstrip van Manyara, van waaruit u verder vliegt naar de Seronera airstrip in Serengeti National Park. Na aankomst geniet u van een heerlijke lunch, waarna u in de middag op verkenning gaat in het park. De game drives worden gemaakt in open safari auto’s onder leiding van een kundige gids, die met andere gasten worden gedeeld. Ieder heeft een plaats met goed zicht.

   Overnachting in Serengeti Pioneer Camp (Volpension)
  • DAG 7 EN 8

   Serengeti National Park

   U heeft twee volle dagen om met uw gids het park te doorkruisen naar het vele wild dat er zich in deze tijd van het jaar bevindt. Met enig geluk bevindt de migratie zich ter hoogte van het kamp.
   Optioneel kunt u een ballon safari maken, waarbij u het wild en de prachtige natuur vanuit uw luchtballon kunt aanschouwen. De ballon vliegt soms erg laag, zodat u alles goed kunt zien. Het spektakel wordt afgerond met een champagne ontbijt.

   Overnachting in Serengeti Pioneer Camp (Volpension)
  • DAG 9

   Arusha

   Vandaag vliegt u terug naar Arusha, alwaar u een dagkamer in Arusha Coffee Lodge heeft. U kunt nog even ontspannen bij het zwembad, alvorens u naar Kilimanjaro Airport wordt gereden voor uw terugvlucht.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Arusha Coffee Lodge

Tarangire Treetops

The Manor at Ngorongoro

The Manor at Ngorongoro Hoofdgebouw

Serengeti Pioneer Camp

Serengeti Pioneer Camp Tent

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Tarangire National Park

Ngorongoro Crater

Serengeti National Park