Beleef de reis van uw dromen

Kenia

Home » Bestemming » Kenia » Het Beste van Kenia

Het Beste van Kenia

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Alle highlights van Kenia in één reis
 • Big Five spotten in Masai Mara Game Reserve
 • Flamingo's in Lake Nakuru
 • Safari in Amboseli met uitzicht op Kilimanjaro
 • Bezoek Mzuma Springs
 • Safari in Tsavo National Park
Nu vanaf  € 1780,- p.p.

Deze rondreis door Kenia is ideaal voor een eerste kennismaking met het land. Deze safari leidt u langs de absolute hoogtepunten van Kenia, zoals de vlakten van de Masai Mara, de flamingo’s van Lake Nakuru, prachtige uitzichten op Kilimanjaro, de bronnen van Mzuma met de vele nijlpaarden en de rode olifanten van Tsavo. Wij bieden u een perfect georganiseerde reis aan, met overnachtingen in uitstekende accommodaties tegen een zeer scherpe prijs.

Reisprogramma

  • DAG 1

   Nairobi

   Na aankomst op de luchthaven wordt u hartelijk welkom geheten en naar uw hotel gebracht. Indien u in de ochtend aankomt heeft u de gelegenheid om een excursie te maken.
   Voor de meeste toeristen is Nairobi het opstappunt voor een safari. Niettemin zijn enkele plaatsen de moeite van een bezoek waard: het National Museum, het cultureel centrum “Bomas of Kenya” en even buiten de stad het Karen Blixen Museum en Nairobi National Park, waar nijlpaarden, giraffen, leeuwen, cheeta’s en neushoorns te zien zijn.

   Overnachting in Sarova Panafric Hotel (Ontbijt)
  • DAG 2

   Masai Mara Game Reserve

   Na het ontbijt rijdt u naar Masai Mara Game Reserve, onderweg de vulkanische Mt. Longonot passerend. U arriveert in het kamp en gebruikt er een late lunch, waarna de eerste game drive begint. Op de uitgestrekte Mara vlakte heeft u grote kans de big five te vinden.

   Overnachting in Sarova Mara Game Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Masai Mara Game Reserve

   De gehele dag verblijft u in de Mara. Zowel in de ochtend als late middag maakt u game drives. Zoek de big five: olifant, neushoorn, buffel, leeuw en luipaard. Optioneel kunt u een ballonsafari maken (niet inclusief).

   Overnachting in Sarova Mara Game Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Lake Nakuru National park

   Na het ontbijt vervolgt u de safari naar Lake Nakuru National Park. Aangekomen in uw tentenkamp gebruikt u de lunch, waarna u enige tijd ter ontspanning heeft, alvorens u met uw auto op verkenning gaat in het park.

   Overnachting in Sarova Lion Hill Game Lodge (Volpension)
  • DAG 5

   Amboseli National Park

   Na een laatste game drive in het park en een goed ontbijt begint uw lange rit naar Amboseli National Park. Er wordt onderweg in Nairobi gelucht in het beroemde Carnivore Restaurant, waarna u uw weg vervolgt naar Amboseli National Park.

   Naar wens kunt u een van de volgende activiteiten boeken: bushwandeling, vogelwandeling, bezoek aan een Masai stam, bushdiner, bushontbijt of een ballonsafari.

   Overnachting in Amboseli Serena Safari Lodge (Volpension)
  • DAG 6

   Tsavo West

   In de ochtend maakt u een game drive door dit schitterende park, dat de indrukwekkende Kilimanjaro als achtergrond heeft. Na de lunch vervolgt u de reis naar Tsavo West National Park, waarbij u het prachtige landschap van Shetani Rocks en haar lavastromen passeert.

   Overnachting in Kilaguni Serena Safari Lodge (Volpension)
  • DAG 7

   Tsavo Oost

   De dag begint met een vroege dame drive, gevolgd door het ontbijt. Vervolgens bezoekt u Mzima Springs en gebruikt de lunch in de lodge. U rijdt verder naar het oostelijke deel van het park, Tsavo Oost, waar u kunt genieten van de ultieme rust in dit authentieke safarikamp.

   Overnachting in Satao Camp (Volpension)
  • DAG 8

   Mombasa

   Na een laatste game drive door het park en een goed ontbijt wordt het safarigedeelte van uw reis afgesloten en wordt u naar de luchthaven of uw strandhotel gebracht. Wij geven u graag een goed advies voor een aansluitend strandverblijf.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Sarova Panafric Hotel

Sarova Panafric Aanzicht

Sarova Mara Game Camp

Sarova Mara Game Camp Diner

Sarova Lion Hill Game Lodge

Sarova Lion Hill Game Lodge Kamer

Amboseli Serena Safari Lodge

Amboseli Serena Safari Lodge

Kilaguni Serena Safari Lodge

Kilaguni Serena Safari Lodge Wildlife

Satao Camp

Satao Camp Waterhole

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Masai Mara Game Reserve

Lake Nakuru National Park

Amboseli National Park

Amboseli National Park Olifanten

Tsavo National Park