Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Blue Gum Country Estate

Blue Gum Country Estate

Blue Gum Country Estate is vernoemd naar de 140 jaar oude Blue Gum boom in de voortuin en is naast een charmant guesthouse, tevens een wijnboerderij, waar de Shiraz druif wordt verbouwd. In de planning zit een uitbreiding met Sauvignon Blanc en Merlot druiven. Daarnaast worden er nog olijven verbouwd. Gasten worden van harte uitgenodigd om de farm te verkennen. Dagelijks wordt er een sundowner geserveerd in de boma, waar u kunt genieten van een spectaculair uitzicht en de magische geluiden van de natuur. In Blue Gum staan de prestaties van de keukenbrigade op een hoog niveau. Verse ingrediënten, een fantasievolle bereiding en een attente service zijn de troeven van een diner bij Blue Gum.

De 12 kamers zijn allen individueel en met veel passie ingericht. Sommige zijn erg ruimtelijk, andere hebben een open haard, of zijn familie vriendelijk, maar ze bieden allen een warme, huiselijke sfeer met de nadruk op kwaliteit en comfort. De kamers worden omringd door een olijfboomgaard, een wijngaard en een prachtig onderhouden tuin met toegang tot het zwembad en tennisbaan.

Er wordt elke dag een vers ontbijt bereid en geserveerd in de eetkamer met grote ramen en veel natuurlijke lichtinval. Er kan op verzoek ook een diner geserveerd worden, met daarbij een wijntje uit de kelder.

Daarnaast kunt u gebruikmaken van een van de gratis fietsen om de omgeving te verkennen. Er kan ook een persoonlijke rondleiding geregeld worden.