Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Franschhoek Country House & Villas

Franschhoek Country House & Villas

Gelegen in de pittoreske vallei van Franschhoek, biedt Franschhoek Country House & Villas de veeleisende gast een verblijf in luxe en stijl. Het gerestaureerde Manor House dateert oorspronkelijk uit 1890 en is gelegen aan de rand van Franschhoek, te midden van weidse wijngaarden en majestueuze bergen.

Het country house biedt comfortabele accommodatie in haar 14 luxe kamers, meestal voorzien van balkon of patio, sommigen met een open haard. De 12 nieuwe Villa Suites meten maar liefst 100 m² en bestaan uit een lounge, slaapkamer, badkamer en een groot privé balkon. De inrichting is bijzonder stijlvol en voorzien van alle denkbare luxe.

Het Monneaux Restaurant kan tot de besten van Zuid-Afrika gerekend worden en serveert een keuken die westerse en oosterse culinaire invloeden combineert. De villa’s tezamen met het restaurant en de wijnkelder stralen de sfeer van een Frans dorpje uit, met cobblestone paden, waterpartijen, fonteinen en olijfbomen. Twee zwembaden en een beauty salon completeren het geheel.