Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Bartholomeus Klip Farmhouse

Bartholomeus Klip Farmhouse

Bartholomeus Klip Farmhouse is een romantisch Victoriaanse farmlodge, gelegen te midden van een privé natuurreservaat, in de nabijheid van Kaapstad en de fameuze wijnlanden.

Het farmhouse biedt heeft slechts 4 gastenkamers en 1 suite, zodat u verzekerd bent van persoonlijke aandacht en service. Elke kamer is met gevoel voor stijl en comfort ingericht en voorzien van een stijlvolle badkamer. De 3 zitkamers, de veranda, de tuin met het zwembad en het deckhouse bij het meer zijn de ideale plekken om helemaal tot rust te komen.

Een hoofdstuk apart vormt de culinaire verzorging tijdens uw verblijf. Of het nu de uitgebreide brunch na uw game drive betreft of de overheerlijke high tea of het fantastische diner, u zult steeds weer verrast worden door de prestaties van de keuken brigade.

U hoeft zich geen moment te vervelen tijdens uw verblijf in Bartholomeus Klip Farmhouse. In de ochtend en namiddag worden er game drives gehouden, maar u kunt ook te voet of per mountainbike het gebied verkennen. Op het meer kunt u kanoën of op forel vissen en vogels spotten. Maar helemaal niets doen en genieten van de geweldige ambiance mag natuurlijk ook.