Beleef de reis van uw dromen

Tanzania

Home » Bestemming » Privé Safari door Zuid-Tanzania

Privé Safari door Zuid-Tanzania

Ontvang een persoonlijk reisvoorstel:
06 30606631

Hoogtepunten van deze reis

 • Safari in Selous Game Reserve
 • Bootsafari op de Rufiji Rivier
 • Panoramische rit door Uluguru Mountains
 • Safari in Ruaha National Park
 • Wandelsafari in Ruaha National Park
 • Safari in Mikumi National Park
Nu vanaf  € 3180,- p.p.

Een fantastische privé safari door Tanzania, waarbij u onderweg volop kunt genieten van de prachtige natuur en de Afrikaanse cultuur. Het is een betaalbaar alternatief voor de veel duurdere fly-in safari’s die normaliter in dit gebied worden gemaakt. Tijdens deze reis maakt u enkele safari game drives door bekende wildparken zoals Selous Game Reserve, Mikumi National Park en Ruaha National Park. Het programma kan naar wens uitgebreid worden met een of meer nachten op een van de locaties en een verblijf aan de kust van Tanzania of op Zanzibar.

Reisprogramma

  • DAG 2

   Selous Game Reserve

   U vertrekt in de loop van de ochtend met uw 4WD auto en chauffeur naar Selous Game Reserve. De rit duurt ongeveer 7 uur en een picknick lunch wordt meegenomen en genuttigd op een van de mooie plekjes onderweg.

   Overnachting in Rufiji River Camp (Volpension)
  • DAG 3

   Selous Game Reserve

   In de ochtend maakt u uw eerste game drive in Selous Game Reserve. U rijdt naar enkele van de meren waar de dieren hun dorst komen lessen en waar de nijlpaarden en krokodillen hun dagen lui in het water doorbrengen. In de namiddag maakt u een bootsafari op de Rufiji Rivier. Vanaf het water kunt u een veelheid aan vogels zien, maar natuurlijk ook nijlpaarden, krokodillen en vooral in het droge seizoen het wild.

   Overnachting in Rufiji River Camp (Volpension)
  • DAG 4

   Selous Game Reserve

   Vandaag gaat u verder het park in en is uw dag één grote game drive. Uw lunch pakket wordt meegenomen. U rijdt naar de westzijde van het park, waar u overnacht, net buiten de parkgrenzen.

   Overnachting in Sable Mountain Lodge (Volpension)
  • DAG 5

   Mikumi National Park

   Vandaag is uw rit een heuse expeditie door de Uluguru Mountains, via Morogoro naar Mikumi. Het is een prachtige rit die u leidt door rivieren, dorpjes, smalle bruggetjes en het tropische regenwoud van Uluguru Mountains. Uw lunch voor onderweg wordt wederom meegenomen op deze rit die, afhankelijk van het waterpeil acht tot negen uur duurt. In de late middag komt u aan in Stanley's Kopje.

   Overnachting in Stanley’s Kopje (Volpension)
  • DAG 6

   Ruaha National Park

   U rijdt vandaag verder naar de omgeving van Ruaha National Park met een ingepakte lunch voor onderweg. U kunt een stop maken in het plaatsje Iringa, waar u de overdekte markt kunt bezoeken en wat door de straatjes kunt slenteren. Na de zes uur durende rit kunt u heerlijk ontspannen in uw kamp met zicht op de rivierbedding.

   Overnachting in Ruaha River Lodge (Volpension)
  • DAG 7 EN 8

   Ruaha National Park

   U maakt gedurende deze dagen kennis met Ruaha National Park. Voor u staan vier game drives op het programma. Optioneel is een wandelsafari te boeken. Dit is afhankelijk van het seizoen en kan alleen na toestemming van de parkautoriteiten plaatsvinden.

   Overnachting in Ruaha River Lodge (Volpension)
  • DAG 9

   Mikumi National Park

   U rijdt vandaag terug naar Mikumi National Park. De rit duurt ongeveer 6 uur en uw lunch voor onderweg wordt meegenomen. Na aankomst in het kamp maakt u een game drive in het park. Mikumi, met zijn prachtige savannelandschap, is het derde grootste park van Tanzania. Het is gelegen ronde de Mkata Rivier. Vuma Hills is een heerlijk tentenkamp met een ontspannen sfeer. Uw mooie safaritent is gebouwd op palen en biedt al naar gelang de ligging uitzicht over de omgeving. Sommige tenten liggen verscholen in het groen. Uw tent is goed ingericht en beschikt over een en-suite badkamer en een terras met zitje. De decoratie van de tent is fantasievol. Het restaurant, tevens lounge vormen het hart van dit kamp, met ernaast een klein zwembad met ligbedden en parasols.

   Overnachting in Vuma Hills (Volpension)
  • DAG 10

   Dar Es Salaam

   Vandaag wordt de terugreis naar Dar Es Salaam ingezet. In 5 uur rijdt u terug naar Dar Es Salaam, waar u uw reist kunt voortzetten of het vliegtuig terug naar huis neemt.

Accomodaties

accomodaties waar u tijdens deze reis verblijft

Southern Sun Hotel

Southern Sun Hotel Aanzicht

Rufiji River Camp

Rufiji River Camp Tent

Sable Mountain Lodge

Sable Mountain Lodge Tent

Stanley’s Kopje

Stanley's Kopje Omgeving

Ruaha River Lodge

Ruaha River Lodge Kamer

Vuma Hills

Vuma Hills Tent

Parken

parken die u tijdens deze reis bezoekt

Selous Game Reserve

Mikumi National Park

Ruaha National Park