Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Oude Werf Hotel

Oude Werf Hotel

In het historische hart van Stellenbosch ligt Oude Werf, het uit 1802 daterende en daarmee oudste hotel van Zuid-Afrika. Bij aankomst ervaart u direct de warme gastvrijheid in dit recent geheel gerenoveerde hotel. Oude Werf is de ideale locatie om de prachtige omgeving van de wijnlanden te verkennen.

Het hotel beschikt over 44 kamers en 5 appartementen. De moderne inrichting van de recent gebouwde superior kamers is geïnspireerd door Stellenbosch en haar historie, terwijl de deluxe kamers een meer klassieke sfeer uitstralen. De appartementen zijn uitermate geschikt voor een wat langer verblijf, met een keuken, eet- en zithoek.

Chef-kok Albert van der Loo is verantwoordelijk voor de fantastische gerechten uit de klassiek Kaapse keuken met een moderne twist. De maaltijden worden geserveerd in restaurant “Liefde” of op de schaduwrijke patio. Geniet van de overheerlijke cheese cake op de “voorstoep”, waar je heel Stellenbosch voorbij ziet trekken. Winkels en musea liggen op loopafstand.

In de sfeervolle tuin ligt het zwembad met ligbedden; een heerlijke plek voor een rustmomentje of voor een aperitief. Er is gratis valet parking service.