Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Mweya Safari Lodge

Mweya Safari Lodge

Mweya Safari Lodge ligt in het Queen Elizabeth National Park op een schiereiland in het Kazinga Kanaal dat Lake Edward en Lake George met elkaar verbindt. Door haar verhoogde ligging heeft u hier een adembenemend uitzicht over het kanaal en de omgeving, waar het wild vrij rondloopt. Deze middelgrote lodge is comfortabel en de locatie in het park en aan het water, zijn hier dan ook de ware troeven.

Mweya Safari Lodge beschikt over 49 kamers en suites. Ze beschikken over een ensuite badkamer en terras. De kamers zijn netjes, maar de badkamers zijn eenvoudig. Voor families zijn er een tweetal cottages, ideaal om samen gerieflijk onder één dak te verblijven. Direct aan het water liggen de luxe tenten, waar u vanaf uw lounger op uw privé veranda een schitterend uitzicht heeft over het Kazinga kanaal.

De centrale faciliteiten bestaan uit twee bars, waarvan één is gelegen bij het zwembad met een adembenemend uitzicht over het Kazinga Kanaal en het Queen Elizabeth National Park. Het restaurant biedt een gevarieerde keuken met zowel lokale als internationale gerechten.

Vanuit Mweya Safari Lodge worden diverse activiteiten georganiseerd. Gezeten op uw terras ervaart u de immense schoonheid van de omgeving. ’s Nachts wordt het avontuur nog groter, wanneer de nijlpaarden aanland komen om te grazen. Safari op z’n best.