Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Baker’s Lodge

Baker’s Lodge

Baker’s Lodge is zeer gunstig gelegen op de zuidelijke oever van de rivier de Nijl, op slechts 10 minuten verwijderd van de ferry waarmee u toegang heeft tot het safarigebied van Murchisson Falls National Park.

De intieme lodge bestaat uit 8 ruime tented cottages, allen met een verhoogde ligging. Het canvas aan de voorzijde van de cottage kan volledig worden geopend, voor een optimaal contact met de natuur en een prachtig uitzicht op de Nijl! De inrichting is bijzonder sfeervol en ademt de sfeer van Afrika. Het ruime slaapgedeelte is voorzien van comfortabele bedden met klamboe en een plafondventilator. In de ruime en-suite badkamer vindt u een dubbele wastafel en een inloopdouche. Sommige cottages hebben echter een bad met uitzicht.

In het centrale gedeelte van de lodge vindt u het restaurant, de lounge en de bar onder een enorm rieten dak. Het geheel heeft een open karakter, zodat u volop kunt genieten van het prachtige uitzicht op de Nijl. Hier kunt u na een dag vol belevenissen genieten van een drankje op de veranda. Tevens is hier Wi-Fi aanwezig. Bij mooi weer wordt het diner onder de sterrenhemel geserveerd. Ook beschikt de lodge over een klein zwembad.