Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Amaranthé Bay

Amaranthé Bay

Amaranthé Bay is prachtig gelegen in een bocht van de langzaam stromende Pillaikulam Aru rivier, met uitzicht op het tropische landschap. Het hotel ligt slechts 5 km ten noorden van de stad Trincomalee aan de nog onbedorven oostkust van Sri Lanka.

De moderne kamers zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. De standaard kamers beschikken over airco, safe, koffie- en theefaciliteiten, tv, Wi-Fi en balkon. Andere kamertypes zijn groter en luxer uitgerust, waarbij de deluxe suite een vermelding waard is met haar afmeting van 50m2 en een privé jacuzzi met panoramisch uitzicht over de rivier en de omgeving.

De maaltijden gebruikt u in het stijlvolle restaurant, waar zowel internationale en lokale gerechten worden geserveerd. In de bar worden heerlijke gekoelde dranken en cocktails naar uw wens geserveerd. Het hotel beschikt verder over een buitenzwembad met ligbedden en een spa- en wellness centrum. In de omgeving is er gelegenheid om te fietsen, te vissen of te kanoën. De heilige Koneswaram tempel bevindt zich op 20 autominuten van het hotel.