Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Sand River Masai Mara

Sand River Masai Mara

Het exclusieve Sand River Masai Mara is een luxe tentenkamp gelegen aan de oevers van de Sand Rivier, niet ver van de Tanzaniaanse grens. Het is een ideale bestemming voor hen die op zoek zijn naar een uitzonderlijke safari bestemming. Masai Mara Game Reserve staat bekend om haar grote concentraties wilde katten, zoals luipaard, cheeta en de leeuw.

Het kamp is onderverdeeld in twee sub kampen voor een gevoel van exclusiviteit en privacy. Elk gedeelte heeft zijn eigen centrale faciliteiten zoals de diner tent, lounge en bar. Tevens is het mogelijk om een deel van het kamp privé af te huren. De inrichting van het kamp is geïnspireerd op safaristijl uit de jaren ’20. De 16 grote en luxe tenten zijn rijkelijk ingericht met houten hemelbedden, fraaie tapijten en zowel binnen als buiten een heerlijke zitgelegenheid. De badkamer is voorzien van bad, douche, toilet en een dubbele wastafel. Eén tent is geschikt voor families.

Geniet van een ontbijt of lunch in de bush of wat dacht u van een diner onder de sterrenhemel. Vanaf het terras of het zwembad kunt u de dieren gadeslaan die komen drinken bij de rivier. Naar wens kan een ballonsafari gemaakt worden. Dit is een prachtige ervaring die u niet snel zult vergeten!