Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Mbalageti Serengeti Lodge

Mbalageti Serengeti Lodge

Mbalageti Serengeti Lodge is gelegen op de Mwamveni Hill in het westelijke gedeelte van de Serengeti, met een adembenemend uitzicht op de gelijknamige rivier en de Serengeti vlakte. Het kamp biedt accommodatie op diverse niveaus. De standaard kamers zijn praktisch ingericht en beschikken over een badkamer en een kleine veranda. De tenten chalets, 12 aan elke zijde van de heuvel, bieden óf zonsopgang, of zonsondergang. Elk chalet is opgetrokken uit natuurlijke materialen als rotsen en hout en heeft canvas wanden. De badkamer is met gevoel voor detail ingericht en beschikt over een bad met uitzicht over de prachtige omgeving. De veranda onder het makuti dak vormt een heerlijke plek om volledig tot rust te komen na een vermoeiende dag met game drives. De exclusieve suites tenslotte bieden naast dit alles een tweede slaapkamer en een romantisch bad op het buitendek.

De maaltijden worden gebruikt in het sfeervolle restaurant, waar de chef en zijn team u dagelijks verrassen met overheerlijke gerechten. In de tuin wordt elke middag een “high tea” geserveerd met heerlijk huisgemaakt gebak. De bar is het ideale trefpunt om onder het genot van uw favoriete drankje de safari ervaringen van de dag door te nemen. Maar ook de lounge op de tweede verdieping van het hoofdgebouw, met comfortabele zit, bordspelen, tijdschriften en boeken vormt een aangename plek om wat tijd door te brengen.

Het zwembad op de rand van de heuvel is opgetrokken uit lokale rotsblokken en biedt in alle richtingen zicht over de Serengeti. Voor een weldadige massage en ontspannen bad kunt u terecht bij de “Tanquility Pool & Massage Boma”.