Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Honeyguide Tented Camps

Honeyguide Tented Camps

Honeyguide Tented Camps is gelegen in het Manyeleti Private Game Reserve en staat garant voor een authentiek safari belevenis voor het hele gezin. De twee kampen, Khoka Moya en Mantobeni, brengen haar gasten onder in modern vormgegeven safari tenten. Elke tent meet maar liefst 60 m² en is voorzien van een king size bed, een bank en een en-suite badkamer met dubbele douche en separaat toilet. Voor gezinnen kunnen in Khoka Moya probleemloos twee bedden voor de kinderen worden bijgeplaatst.

De lounge, bar en dinerruimte liggen gegroepeerd om een openlucht atrium, waar ’s avonds wordt gedineerd rondom een sfeervol vuur. In de tuin ligt een heerlijk zwembad en een apart kinderbadje.

Vroeg in de ochtend worden de gasten gewekt met tromgeroffel en wordt koffie en thee in de tenten geserveerd, waarna de vroege game drive van start gaat. Onder leiding van een ervaren gids en een tracker, voorop de auto gezeten, gaat men gedurende drie uur op zoek naar de big five en ander wild. Onderweg wordt er gestopt voor koffie, thee en koekjes. Na terugkomst in het kamp wordt een heerlijk ontbijt geserveerd, waarna een ieder tijd heeft voor ontspanning. Na een heerlijke drie gangen lunch maakt men zich weer klaar voor de namiddag game drive, die overgaat in een avond game drive. Er wordt een mooie plek uitgekozen voor de sundowner. Na terugkomst wordt de dag bij goed weer afgesloten met een heerlijk diner onder de sterrenhemel, begeleid door een van de heerlijke wijnen uit de wijnkelder.

Khoka Moya biedt een speciaal kinderprogramma met activiteiten voor alle leeftijden. Zo zijn er een speciale korte kids safari en een natuurwandeling. Andere activiteiten bestaan uit koekjes bakken, knutselen en films kijken, alles in het teken van het Afrikaanse dierenleven. Tevens worden er speciale kindermenu’s aangeboden.