Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Fumba Beach Lodge

Fumba Beach Lodge

Op slechts 30 minuten verwijderd van het historische Stone Town, ligt Fumba Beach Lodge, ver weg van de overige toeristen hotels. In de lodge weet men uitstekend ongedwongen elegantie met vriendelijke, eerste klas service te combineren. Deze eco-lodge is gelegen aan een privé strand in Menai Bay Conservation Area.

De lodge beschikt over slechts 28 kamers (verdeeld in standaard, zeezicht, suite en Baobabsuite), verspreid over het domein waarin baobabbomen, palmen en veel andere bomen en planten groeien. In de kamers is een mooie combinatie van Afrikaanse bouwstijl met hedendaags comfort en design gerealiseerd. Ook op culinair gebied zal het u aan niets ontbreken, met vooral veel verse vis en schaal- en schelpdieren uit de zee.
Het prachtige zwembad met zonneterras nodigen uit tot heerlijk niets doen, maar er is vanuit deze lodge voldoende te ondernemen om er een afwisselend verblijf van te maken. Zo is er een professionele duikschool aanwezig en kan men een heerlijke massage hoog in een Baobabboom ondergaan. Ook kunnen romantische boottochten worden gemaakt naar nabijgelegen eilandjes, met kans om onderweg dolfijnen te zien.