Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Chobe Princess

Chobe Princess

De Chobe Princess is een luxe Houseboat, gelegen in de Chobe Rivier, nabij Chobe National Park. De intieme en gerieflijke boot biedt plaats aan slechts 12 passagiers en beschikt over drie dekken. Op het bovenste dek bevindt zich de suite, met een eigen zonnedek. Dit dek is voor alle gasten dé uitgelezen plek voor game viewing, of om te genieten van de prachtige zonsop- en ondergang. Het middelste dek vormt het hart van de boot. Hier zijn de bar, de lounge en de diner ruimte ondergebracht. De zijkanten zijn open, zodat u volop kunt genieten van de omgeving. Tevens vindt u hier een jacuzzi voor 10 personen. Tevens zijn er sunloungers om even te genieten van de zon.

Vijf hutten liggen op het onderste dek, smaakvol ingericht en voorzien van een ensuite badkamer, ventilator, safe en muskietennet en met uitzicht over de rivier. De hut aan de voorzijde heeft tevens een eigen veranda.

De boot wordt bemand door een kapitein die de rivieren als zijn broekzak kent, een kok, die elke dag weer een bijzondere maaltijden verzorgd, en drie kundige gidsen die u het wildleven langs de rivier laten zien. Er zijn vijf kleine bootjes ter beschikking, waarmee u dichter bij de waterkant kunt komen voor wildobservatie of om mee te gaan vissen. Visuitrusting is aanwezig.

Een verblijf op de Chobe Princess is een onvergetelijke ervaring, waarbij u op een bijzondere manier het rijke wildleven in dit prachtige gebied kunt aanschouwen. Dit mag u niet missen!