Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Bayethe Tented Lodge

Bayethe Tented Lodge

Bayethe Tented Lodge is een luxe lodge, gelegen in het Shamwari Private Game Reserve, onderdeel van Addo Elephant National Park. De lodge ademt een authentieke bush sfeer, terwijl het aan modern comfort niet ontbreekt.

De 12 tented suites zijn zorgvuldig langs de oevers van de Buffalo River geplaatst, te midden van een uitbundige begroeiing, voor de nodige privacy. Elke tent is zeer comfortabel ingericht en beschikt over een badkamer met bad, een buitendouche, airco/verwarming en een privé dek met dompelbad. De tent wordt door de zon beschut door een rieten dak.

Het centrum van de lodge bestaat uit een restaurant, bar/lounge, een dek met zicht op een waterpoel en een klein zwembad. Bij goed weer wordt het diner in de boma gebruikt onder de sterrenhemel.

Elke ochtend en namiddag worden er game drives gemaakt in open safari auto’s, maar ook wandelsafari’s en vogels spotten maken deel uit van de activiteiten, onder leiding van ervaren gidsen. Deze activiteiten, evenals koffie, thee, water en drankjes tijdens de game drive zijn bij uw verblijf inbegrepen.