Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » 98 Acres Resort

98 Acres Resort

98 Acres Resort is gelegen te midden van de theeplantages van Ella. Dit intieme resort heeft bij de bouw gebruik gemaakt van gerecyclede materialen, waardoor het een bijzondere uitstraling bezit. Elk van de ruime deluxe kamers heeft een eigen zitgedeelte en biedt een adembenemend uitzicht op de Ella Gap en de Kleine Adam’s Peak mountain. De kamers hebben prachtige gepolijste houten vloeren en elegante meubels gemaakt van oude spoorbielzen. De badkamers zijn afgewerkt met natuursteen en hebben een aparte traditionele stenen douche en een extra groot bad met jacuzzi.

De standaard kamers van 98 Acres Resort en Spa zijn wat simpeler van inrichting en bieden eveneens een prachtig uitzicht op de Ella Gap en Little Adam’s Peak mountain. De met titanium afgewerkte, gepolijste betonvloeren bieden een zeker rustiek element aan elk van de standaard kamers die een echte Sri Lankaanse sfeer ademen. De badkamers zijn afgewerkt met natuursteen en hebben een aparte traditionele stenen douche. Verder vindt u in alle kamers moderne voorzieningen, zoals airco, digitale kluis, minibar, haardroger, thee- en koffie faciliteiten, tv en Wi-Fi.

Voor het vervoer over het terrein worden golfkarretjes gebruikt, welke op batterijen lopen, hetgeen aansluit bij het eco-vriendelijke concept.
Na een enerverende activiteit kunt u ontspanning vinden bij het zwembad, dat is opgetrokken uit natuursteen. In Spa 98 kunt u genieten van diverse behandelingen waarbij gebruik wordt gemaakt van ingrediënten en kruiden die op de eigen plantage worden verbouwd. Geniet van de rustgevende behandeling terwijl u uitkijkt over de prachtige vallei. De actieve gasten kunnen gebruik maken van de fitness, een yoga sessie doen of een fiets huren. In de omgeving zijn diverse excursies te ondernemen, zoals een bezoek aan een theeplantage en diverse korte en lange wandelingen in de omgeving (met of zonder gids). Tevens kunnen een klooster, een tempel en watervallen in de omgeving bezocht worden.
98 Acres is bij uitstek een plek voor de rustzoeker en de wandel- en natuurliefhebber.