Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » WaterLovers Beach Resort

WaterLovers Beach Resort

WaterLovers Beach Resort is een kleinschalig boutique hotel, gelegen aan het hagelwitte strand van Diani Beach, 35 km ten zuiden van Mombasa. Wij werden er direct verliefd op! Gasten worden ondergebracht in één van de acht cottages of in de privé villa. Elke cottage beschikt over een ruime privé veranda met een adembenemend uitzicht over de azuurblauwe oceaan. De inrichting wordt gekenmerkt door een mooie mix van Afrikaanse en Mediterrane invloeden. Elke cottage is voorzien van airco, ventilator, muskietennet, safe, docking station voor IPod, I-Phone en andere MP3 apparatuur, gratis Wi-Fi en een sim kaart voor uw eigen telefoon.

De villa biedt wat extra privacy en leent zich bijzonder voor families of groepen tot maximaal acht personen. Op de begane grond bevinden zich de keuken, de living, twee tweepersoons slaapkamers en twee badkamers. Op de bovenverdieping bevinden zich nog eens twee tweepersoonsbedden en een badkamer. Naar wens kan een privé chef de maaltijden in de villa verzorgen.

In het restaurant “The Tides” worden de heerlijkste gerechten geserveerd, gebaseerd op de mediterrane en Swahili keuken. Er worden uitsluitend verse ingrediënten gebruikt en van het brood tot de pasta is alles huisgemaakt. De faciliteiten van het hotel worden verder gecompleteerd door de receptie, de beach bar en het zwembad in de vorm van een schildpad. De receptie is u graag behulpzaam bij het boeken en organiseren van watersporten of excursies.