Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » The Manor at Ngorongoro

The Manor at Ngorongoro

The Manor at Ngorongoro is een elegante, gerestaureerde boerenhoeve in Kaapse stijl, gelegen in de Ngorongoro Hooglanden. In de Manor worden Oost-Afrikaanse safari tradities gecombineerd met Afro-Europese architectuur.

De 20 luxe suites zijn per twee ondergebracht in cottages, eveneens in Kaapse stijl opgetrokken. Elke suite beschikt over een open haard en een en-suite badkamer met Victoriaans bad en regendouche. Vanaf het privé terras heeft elke suite een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Tevens is er een familie cottage die geschikt is voor maximaal zes personen.

In alle openbare ruimtes treft men gezellige zithoeken en open haarden, die voor de nodige warmte en sfeer zorgen tijdens de frisse avonden. Vanaf de lounge en de bar heeft men toegang tot de buitendekken met vuurplaatsen. De bibliotheek met Wifi, de wijnkelder, de boutique, het zwembad en de sauna met stoomcabine, completeren het geheel.

Tijdens een verblijf zijn diverse activiteiten te boeken, zoals paardrijden, rondleiding over het landgoed, mountainbiken langs speciale routes, bezoek aan een Masai stam of aan een lokale markt.