Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Taranga Safari Lodge

Taranga Safari Lodge

Taranga Safari Lodge is een van de weinige luxe lodges gelegen in Rundu-Kavango regio. De lodge is zeer intiem en bestaat uit slechts vier luxe cottages, die aan de voorzijde open zijn  om zodoende te kunnen genieten van het unieke uitzicht op de rivier en de omgeving. Op deze manier kunt u volop genieten van de geluiden van de Afrikaanse bush.

De lodge legt de focus op ontspanning en het genieten van de Afrikaanse wildernis in uw eigen tempo. Het grote houten dek biedt een idyllische locatie om te ontspannen en te genieten van het uitzicht. Op het hoofddek ligt het zwembad voor de nodige verkoeling tussen de safari activiteiten door.

De lodge organiseert dagelijks safari’s per boot, zowel in de ochtend als de zon op komt, als in de namiddag als de zon weer onder gaat. Het is een heerlijke manier om het wild te kunnen observeren. Ook een bushwandeling, onder begeleiding van een ervaren gids, is een niet te missen ervaring. Verder kan men vliegvissen of een traditioneel dorp bezoeken.

’s Avonds wordt het kampvuur ontstoken, waar talloze gezellige uren worden doorgebracht, waarbij ervaringen van die dag de revue passeren. Deze omgeving kent een rijk vogelleven, met soorten als de African Jacana, Giant Kingfisher en soms de zeldzame African Fish Eagle. De Okavango Rivier, het thuis van talloze krokodillen en nijlpaarden, stroomt naar de Okavango Delta, en passeert op haar reis talloze lodges en kampen.