Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Simply Saadani Camp

Simply Saadani Camp

Simply Saadani Camp, voorheen Tent With a View Safari Lodge, is net buiten de noordoostelijke parkgrens van Saadani National Park, direct aan de Indische Oceaan gelegen. De lodge biedt een rustige ambiance en is een ideale uitvalsbasis om dit park te verkennen.

De gastenverblijven bevinden zich in 10 tenten onder makuti daken, waarvan er 8 verhoogd op palen zijn gebouwd en de andere 2 direct aan het strand zijn gelegen. Elke tent is ruim van opzet, mooi ingericht met Saadani thema’s en beschikt over een volledige badkamer. Op het grote balkon met hangmat is het volop genieten van de prachtige omgeving. Het ruime restaurant en de bar zijn eveneens op palen gebouwd, en bieden uitzicht over zee. De chef bereidt dagelijks de heerlijkste schotels, met voornamelijk vers gevangen vis, die u naar believen combineert met een van de wijnen van de uitgebreide wijnkaart.

Vanwege haar unieke ligging kunt u vanuit de lodge zowel genieten van het strand als van het wild. Maak een voetsafari door de bush en langs de kust, ga vogels spotten vanuit een kano op de Mafue Rivier, maak een game drive en vervolgens een bootsafari op de Wami Rivier. Tijd om je hier te vervelen is er gewoon niet!