Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Semliki Safari Lodge

Semliki Safari Lodge

Semliki Safari Lodge behoort tot de Classic Safari Camps of Africa, wat betekend dat de lodge zich tot de allerbeste accommodaties van Afrika mag rekenen. Het is de enige lodge in of rondom het Semliki Valley Wildlife Reserve, gelegen in het westen van Oeganda. Dit maakt uw verblijf dan ook meteen heel speciaal. Met slechts acht tenten geniet u hier van een ongekende rust en een fantastische service in dit privé gerunde kamp.

De acht safaritenten liggen beschut onder een rieten dak en zijn bijzonder sfeervol ingericht met houten vloeren, warme kleden en handgemaakt meubilair. Ze beschikken over een comfortabele en-suite badkamer en een veranda met fantastisch uitzicht.

In de vrije uurtjes kunt u relaxen in de centrale lounge of afkoelen in het zwembad. De maaltijden in Semliki Lodge zijn een ware traktatie en worden regelmatig als de beste van Oeganda genoemd. Op verzoek kan een bush ontbijt of een privé bbq georganiseerd worden.

Vanuit de lodge kan een variatie aan activiteiten worden ondernomen, zoals game drives, wandel- en vogel safari’s, boottochten op Lake Albert, bezoek aan de pygmeeën, zoektocht naar chimpansees en vissen.