Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Sayari Camp

Sayari Camp

Ver van de toeristische paden, in het noordoostelijke deel van de Serengeti, ligt Sayari Camp. Sayari biedt haar gasten een perfecte combinatie tussen de beleving van de natuur in haar puurste vorm in combinatie met een verblijf in een luxe kamp. Vijftien uiterst luxe safaritenten bieden de gasten een comfortabel onderkomen. Elke tent is stijlvol ingericht en beschikt over een king size bed, een en suite badkamer met aparte douche en bad, en een privé veranda met uitzicht over de Serengeti.

De camp-crew is er niets aan gelegen om haar gasten zich hier helemaal thuis te laten voelen. De chef-kok verrast u dagelijks met verrukkelijke maaltijden, een “fusion” van Europese gerechten met authentieke Afrikaanse invloeden. Om de sfeer van het kamp nog intiemer te maken is het kamp in twee delen opgesplitst, elk met zijn eigen lounge en dinerruimte.

Tijdens de game drives in dit afgelegen, uitgestrekte deel van de Serengeti zult u ongestoord kunnen genieten van het vele wild dat zich hier het gehele jaar bevindt. In sommige delen is zelfs “off-road driving” toegestaan. In de periode augustus-november maakt u kans om de spectaculaire crossing van de Mara rivier door de wildebeesten mee te maken. Het maken van een wandelsafari behoort tot de opties. In de vrije uren kunt u genieten van een goede massage in uw tent of op de veranda of geniet u aan de rand van het natuurlijke zwembad, de “rockpool”.