Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Satao Elerai

Satao Elerai

Satao Elerai is gelegen op Elerai privé domein, ongeveer 10 km. ten zuidoosten van Amboseli National Park. De setting van het kamp is er een om van te dromen: aan de ene zijde kijkt men uit over Amboseli, terwijl aan de andere zijde Afrika’s hoogste berg, Kilimanjaro, verrijst.

Het kamp beschikt momenteel over vijf grote, luxe lodge kamers. De kamers werden zodanig gebouwd en ontworpen dat u als gast in een authentiek Afrikaanse setting verblijft, waarbij ook comfort en luxe volop aanwezig zijn. Uw prachtige grote badkamer heeft uitzicht over de omgeving en beschikt over een bad, douche en toilet. U beschikt altijd over warm water door het gebruik van solar units. Grote schuifdeuren geven toegang tot uw privé veranda met uitzicht over het park. De grote bedden zijn uitgerust met top kwaliteit matrassen en heerlijke kussens en donzen dekbedden.

Alle maaltijden worden à la carte geserveerd, waarbij de chef veel gebruik maakt van lokale verse producten zoals groenten en fruit. Bij helder weer worden de tafels buiten opgedekt voor een romantisch diner onder de sterrenhemel. Bij volle maan en helder weer bestaat zelfs de kans dat vanaf uw tafel Kilimanjaro zichtbaar is.