Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Ocean Paradise Resort & Spa

Ocean Paradise Resort & Spa

Ocean Paradise Resort & Spa is gelegen aan de noordoost zijde van het eiland Zanzibar, direct aan de turkooizen Indische Oceaan. Al direct bij aankomst in de lobby valt op hoe ruim en luchtig dit hotel gebouwd is. U kijkt uit over de prachtig aangelegde en met palmbomen bezaaide tuinen met daarin het enorme zwembad en daarachter het parelwitte strand en de blauwe zee. In de tuin staan de ronde chalets met makuti daken, waarin een gedeelte van de kamers zijn ondergebracht. Elke ruime kamer beschikt over een badkamer, airco, minibar, tv, radio, telefoon en een eigen terras/balkon. Tevens zijn er kamers met tussendeur.

Vanuit het Ocean Restaurant op de tweede verdieping heeft u panoramisch uitzicht over het resort en de Indische Oceaan. Hier gebruikt u ’s ochtends het zeer uitgebreide ontbijtbuffet. ’s Avonds wordt er in de tuin bij het zwembad een buffet met wisselend thema geserveerd. Voor heerlijke snacks en de beste pizza’s van het eiland moet u in het Jahazi Restaurant zijn, bij het zwembad. ’s Avonds biedt de à la carte kaart volop keuze uit lokale en internationale gerechten.

Ook op sportief gebied zal niemand zich hier vervelen. U heeft de keuze uit de volgende watersporten: duiken, snorkelen, windsurfen, zeilen, kajakken en diverse boottours. Aan land treft u nog de volgende sportmogelijkheden aan: beach volley, biljart, darts en tafeltennis. Recent werd de nieuwe Spa geopend, met 4 massageruimtes, jacuzzi, sauna en stoomruimte, een relaxruimte en een fitness centrum. Naar wens kan dit hotel op all-inclusive basis geboekt worden.