Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Montusi Mountain Lodge

Montusi Mountain Lodge

In de noordelijke Drakensbergen ligt Montusi Mountain Lodge, een sfeervol verblijf in een idyllische setting met uitzicht over het prachtige “Amphitheatre”. De lodge biedt haar gasten een persoonlijke en vriendelijke service, niet in de laatste plaats omdat ze gerund wordt door de eigenaren. Gasten verblijven in een van de 10 garden suites, voorzien van lounge met tv, DVD speler, gashaard, een overdekt terras en een spectaculair uitzicht over de Drakensbergen. Tevens zijn er vier familie cottages met twee slaapkamers en twee badkamers, vooral geschikt voor families en kleine groepen. Recent werden de twee Mountain Suites toegevoegd. Deze zijn ruimer en moderner van inrichting.

In het met riet gedekte main house, bevinden zich het restaurant, de bar, de lounge en het terras. Bij mooi weer wordt er buiten gegeten, maar in de winter worden de maaltijden in het gezellige restaurant gebruikt, onder het genot van een sfeervol haardvuur.
De omgeving leent zich bij uitstek voor de actieve gasten. Zo zijn er diverse korte en langere wandeltochten, al dan niet onder begeleiding van een professionele gids.

Op het eigen grondgebied dat maar liefst 1000 hectare telt worden dagelijks begeleide wandeltochten georganiseerd, maar ook kan men er paardrijden, vliegvissen, vogels spotten en zwemmen in het mooie zwembad. Bij het nabijgelegen Adventure Centre kunnen diverse uitdagende activiteiten worden ondernomen, zoals, abseilen, trapeze en springen op een reuze trampoline.