Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Larsens Camp

Larsens Camp

Larsens Camp, gelegen aan de oever van de Ewaso Niyro rivier in Samburu National Reserve, 320 km. ten noorden van Nairobi, is vernoemd naar de Deense pionier Eric Larsen. Rust en natuur omringen u zodra u Larsens binnen komt, met de rivier als decor waar het vele wild voorbijtrekt. Olifanten die het verkoelende water met de slurf over zich heen sproeien, nerveuze impala’s die aan de waterrand drinken en bavianen die hoog in de bomen slingeren.

Het kamp bestaat uit 17 ruime tenten, allemaal op verhoogde, houten platformen gebouwd en vernoemd naar een vogel. De recent gerenoveerde tenten zijn van alle comfort voorzien en beschikken over een zitje op het dek met comfortabele lederen safari stoelen.

Uw lunch wordt buiten geserveerd, aan de rand van de rivier, terwijl het diner wordt opgediend in de diner-tent, waar ’s avonds de tafel sfeervol wordt gedekt met tafellinnen, zilver, porselein en veel kaarsen. De maaltijden die de chef maakt zijn van een zeer hoog niveau. De lounge biedt een keur aan bordspelen en diverse boeken en tijdschriften over de natuur. ’s Avonds wordt er een kampvuur ontstoken; een heerlijke plek om de belevenissen van de dag de revue te laten passeren.