Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Kyaninga Lodge

Kyaninga Lodge

Kyaninga Lodge is een bijzonder sfeervolle lodge, gelegen op een bijzonder plek. De lodge biedt een spectaculair uitzicht op het lager gelegen Kyaninga kratermeer met als achtergrond de mysterieuze Mountains of the Moon. Kibale Forest National Park ligt op 1 uur rijden verwijderd.

De lodge werd geheel opgetrokken uit eucalyptushout, waardoor er een warme sfeer ontstaat. De acht ruime cottages, welke een verhoogde ligging hebben, zijn van alle comfort voorzien. De ensuite badkamer biedt een bad, aparte douche en marmeren wasbakken. Warm water en licht wordt verkregen door middel van zonne-energie. U vindt er verder een comfortabele zithoek en een privé terras met prachtig uitzicht.

In de centrale ruimtes bevinden zich de sfeervolle lounge met open haard en het restaurant. Hier worden de uitmuntende maaltijden in een sfeervolle setting gebruikt. Buiten ligt het zwembad met eveneens een adembenemend uitzicht op het blauwe kratermeer. Verder biedt de lodge nog tennis, badminton en croquet, inclusief materialen.

In de omgeving zijn diverse interessante activiteiten te ondernemen. Een chimp tracking mag zeker niet ontbreken in uw programma, maar ook een fietssafari, een cultureel bezoek of een van de spectaculaire wandelingen in de omgeving maken een verblijf hier meer dan de moeite waard.