Experience your dreams

reizen op maat naar Afrika, Sri Lanka en de Malediven

Home » Jetwing Vil Uyana

Jetwing Vil Uyana

Jetwing Vil Uyana, dat behoort tot de Small Luxury Hotels of the World, is een prachtig resort met een hoog “Zen” gehalte. Het resort is prachtig opgezet, te midden van de rijstvelden, moerassen en bossen. U verblijft hier in de Culturele Driehoek, niet ver van Sigiriya, maar bent ver verwijderd van het toerisme. Zo liggen de rots van Sigiriya, de koningsstad Polonnaruwa, het Minneriya National Park en de rotstempel van Dambula allemaal onder handbereik.

De 30 luxe bungalows zijn in 3 secties verdeeld. De Water Dwelling: deze bungalows zijn gebouwd op palen en biedt uitzicht op het meer dat bezaaid is met waterlelies. De Marsh Dwelling: deze bungalows bieden uitzicht op het moeras en rijstvelden en beschikken over een eigen dompelbad. De Forest Dwelling: deze bungalows tenslotte bestaan uit twee woonlagen en bieden de gasten een privé zwembad. Alle bungalows genieten een geweldig uitzicht vanaf het privé balkon. De inrichting kenmerkt zich door sereniteit met een warme sfeer. Er is volop gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet en hout. De kamers zijn voorzien van moderne faciliteiten zoals airco, een luxe badkamer en een LCD tv met een home entertainment systeem.

Vil Uyana beschikt over een bijzondere bar, welke is gedecoreerd met fraaie fresco’s, gelijk aan die van Sigiriya en een wijnkelder. In het Aspara restaurant op de eerste verdieping, met uitzicht over de omringende natuur, worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd. De prachtige infinity pool is een lust voor het oog en een mooie plek om een paar vrije momenten door te brengen. Neem deel aan een yogales of laat uw lichaam en geest volledig tot ontspanning komen in de spa. Het hotel verhuurd fietsen en beschikt over een tourdesk.